süper bi program antispyware yahooyla ve ad-aware ile kullanıyorum süperdirler! bu arada mitnickkevin yazarken dikkat etsin imlası bozuk!
Microsoft'tan spyware (YENİ)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ozy_92: "süper bi program antispyware yahooyla ve ad-aware ile kullanıyorum süperdirler"
Aga dediğinden hiçbişey anlamadım...
Ben hala bişi anlamadım yahoo yla adaware ile nasıl kullanıyorsun...??????????????????????????
??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
hahahahaha yahu selim varya alem adamsın
Ya bu forumda iki kişi kalmışız be selim haberin olsun....
vayyyyy bi ses geldi birde katılım olsa iyi olur...
Okuyor evet mesajlarını şimdi gördüm başka konularda bravo raziel bide selimin hızına yetişebilirse tam olur walla...
Millet mesajların bırakılma tarihlerini görürse baya bi şaşıracak baksana sanki chat ortamı gibi burdan arkadaşlardan özür diliyorum forumu meşgul ettiysek ama ruh gibiydi napalım. Tabi bu arada sorunu olan arkadaşlarada yazdık yani bi sorun yok gibi gözüküyor...
Haksızmıyım....?
Oh be rahatlatttın beni selim saol bende forumun bi anda başka içeriğe büründüğünü sanmıştım...
tek bir eleştirim var benim.bilgisayarı çok kasıyo.işlemcinin %48 ini ram'ın da %45,5 ini kullanıyor.bulunsun ama başka spyware kullanın bence.
alıntı:
tek bir eleştirim var benim.bilgisayarı çok kasıyo.işlemcinin %48 ini ram'ın da %45,5 ini kullanıyor.bulunsun ama başka spyware kullanın bence.
Kardeşim bence hiç kasmıyo gayet te güzel ama Ad-Aware daha hızlı tarıyo bundan..
bende ad-aware kadar dandik bi prog görmedim bi halta yaramıyo bence.
Bende spy-both search and destroy kadar dandik bi program görmedim herşeyde soru soruyor adaware ve microsoft spy ware ondan kat kat iyi...
+1 ad-aware çok kıytırık microsoftunki kat kat iyi...
ben kullanıyom ve hiç yanlışını görmedim :D
arkadaşlar bi sorun oldu bende daha önce indirdim miss gibi kullanıyodum mic spyware fakat artık genuine mi ne zımbırtıysa o çıkıyo ve licence keyimin yanlış oldugunu ve programı indiremeyecegimi sölüyor benim aklım buna ermedi. aklı eren birileri varsa bi zahmet yardımcı olsun
saygılarımla..
Microsoft'un Anti-spy aracı korsan anahtar (key) ile kurulmuş XP'lere yüklenmiyor. Muhtemelen onun mesajıdır.