Microsoft'tan spyware (YENİ)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Az önce yükledim denedim iyi işe yarıyor...
Şimdiye kadar Ad-aware kullanıyordum artık bundan sonra kullanmam...
Tam sürümünü bekliyoruz...
Yüklediğim gibi sildim...
Bir tarama yaptım, Msn plus ve flashget programını sildi...
spyware birgünde çok değişmiş be arkadaşım
boşver @eyupkork sen iyilik yaptın da yazdın - bi dahaki sefere yine arkanda olacağım :-)
İnsanlara bilgi vermek istemiş arkadaşımız niye eleştiriyorsun.O olan olay onun suçu değil yazılım firmasının suçu..Adamın kabahatı ne?
deneme fırsatım olmadı deneyelim bakalım
alıntı:
Gönderen : Swat_Mandeneme fırsatım olmadı deneyelim bakalım
Tafsiye etmem birçok programın çalışmamasını sağlıyor...
Bana sorarsanız çalışmayan tek bir şey var oda arkadaşın beyni..
hayır mitnicke katılıyorum bu konuda flashget i resmen katletti bu program ama gülü seven dikenine katlanır derim ben.
Flashget zaten katlediyor makineni bundan haberin yok mu senin?Biraz düşünerek cevap verirsek iyi olursak arkadaşlar...
flashget makinanın nesini katlediyor anlam veremedim bence güzel bi program hele de benim gibi günde 5 gb üstünde internetten veri indirenler için. yine bilmemek ayıp değil ben bilmiyodum böle bişeyi bilgilendirirseniz çok memnun olrum Saygılarımla...!
ben de flasget ten getright a gectim harika
onun dışında ben bu microsoft un programini pclabs de bir arkadaş ilk duydugunda incelemiş sizde bir bakin isterseniz.
onun dışında bende kullandim fena degil, bende gereksiz birşey silmedi ancak arka plandada çalışmasi benim için kötü. benim için Ad-aware se personal harika hem hızlı hemde hepsini buluyor.
ama genede güzel yapmis windows. orjinal windows kullananlar için ücretsiz program bu arada.
zaten firewalla giris cikis kontrolü var.(zonealarm pro9)
hımm anladım arkadaşlar saolun. bi deneyeyim bakalım getrighti dedigim gibi bilmemek ayıp diil ögrenmemek ayıp ;)
bende flash get kulanıyodum ama getrighta geçtim.
arakadaslar yaa bunu bi nette arastırın isterseniz BETA progları kesinlikle kullanmayın diolar yanii bencede kullanmayın en eniyisi ad aware
getright gercekten çok iyi ama ücretli ben ücretsiz olduğu için free download manager kullanıyorum (() sizede tavsiye ederim.
Getright kadar iyi olduğunu düşündüğüm halde ücretsiz olan bu program niye ücretsiz? derin şüphelerim var ama bi deneyin derim ben.
eyupkork flashgetteki popup derken program penceresindeki animasyonlu reklamımı diyorsun?
o popuplar bende de çokıyordu önceden ama sonra o çıkanların resimlerini bilgisayardan sildim çıkmamaya başladı bu arada microsoft antispyware neden ie6ye ihtiyaç duyuyor bilen var mı? ben firefox kullanıyorum onun için kuramadım?