Microsoft'tan üzücü kriz önlemi...

CHIP Online
09-05-2009, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft bir yandan Windows 7 ile seviniyor; diğer yandan üzücü bir karara imza atıyor...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Micr ... z-onlemi_12581.html

Resimlerle: Microsoft tarihinin en önemli 10'u...

Microsoft yönetim kurulu başkanı Steve Ballmer, bütün çalışanlarına attığı e-postada kadrolardaki daralmanın ikinci adımına geçildiğini, 3.000 kişinin daha işine son verileceğini duyurdu. Ocak ayında Microsoft, ekonomik kriz yüzünden 2010 yılının ortalarına kadar 5.000 çalışanın işine son vermek zorunda olduğunu bildirmişti ve bunun ardından 1.400 kişinin işine son verilmişti.

Çalışanlarına şirkete yaptıkları için teşekkür eden Ballmer işten çıkarılanlara da destek olmaya devam edeceklerini ekledi: "Kadro daraltma işleminin tam olarak bittiğini söyleyemem. Ama krizi ve şirkete etkilerini yakından takip edip gereken yerde gereken adımı atmak zorundayız."

Tüm konu: Microsoft'tan üzücü kriz önlemi...

İzleyin: Bu adam neden bağırıyor?

Resimlerle: Microsoft tarihinin en önemli 10'u...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce ekonomik krizin etkileri ne zaman ortadan kalkmaya başlar?

mgp
09-05-2009, 08:59   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
55 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009

Adı Windows dan da anlaşılacağı gibi bu yazılımı yazan adamların başında yönetici diye adlandırılan bazı yaratıklarlar var. bu yüzden oradan çıkan personel windows düşmanı oluyor gelsin açıklar gelsin sırlar gelsin virusler. bu yüzden yıllardır microsoft ürünlerini yamayarak daha iyi sorunsuz bir sistem yapılamıyor.Zaten kendileri de itiraf ediyor "biz yeterince iyi bir sistem üretiyoruz" bu lafın altında da yatan bu sektörden de para kazanan insanlar var.yani herşey danışıklı dövüş bir sektör yarat kendi düşmanını yarat kendi savunmanı yap yenil yen ortada para dönsün.yani amaç para.. bizlerde embesiller gibi aa yeni yama çıkmış hadi yamayalım aa ne güzel program trojenlere bire bir gibi vaktimizi boşa harcayalım.