1 milyar=7... Microsoft'tan ilginç bir matematik denklemi ve bu denklemin altında yatanlar...
Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/micr ... -milyar7_16041.html
Resimlerle: Windows 7 gecesinden çok özel kareler!
Windows 7 macerası, Microsoft için rüya gibi geçiyor. Krize rastlayan ve yüksek sistem isteyerek son kullanıcıyı küstüren Windows Vista'nın ardından, gerçekten kullanıcıların isteklerine göre tasarlanmış, geleceğe yönelik bir işletim sistemi olan Windows 7, Windows XP kadar hatta belki de daha fazla seviliyor.
Bu arada Microsoft'un komik ve eğlenceli reklam kampanyaları da oldukça ilgi çekti. Microsoft'un Japonya'da Burger King ile birlikte düzenlediği kampanyada 7 köfteli devasa bir Windows 7 Whopper'ı bile satıldı!
Microsof'un bir diğer eğlenceli reklam kampanyası ise Windows 7 partileri oldu. Kullanıcılar işletim sisteminin çıkışını partiyle kutlamayı komik bulup dalga geçse de bu aslında belli yazılım sektörünün yakaladığı kültürel başarıyı özetliyor. İnsanlar bilgisayar oyunlarının, işletim sistemlerinin çıkışı için kuyruğa girip bekliyor. Bilişim hayatın ekmek gibi, su gibi bir parçası oldu.
Tüm konu: Microsoft'tan Win 7 denklemi: 1 milyar=7
İzleyin: Windows 7'ye çizgi kahraman
Resimlerle: Windows 7 gecesinden çok özel kareler!
Kaynak: www.chip.com.tr
Tartışıyoruz: Windows 7 sonrasında Microsoft ile ilgili ne düşünüyorsunuz?