Microsoft'tan yanıt yok

Arzu Yelken
03-07-2009, 23:04   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Foruma yazan bir arkadaşımızın öneri ve yardımıyla Microsoft'a sıkıntımı e maille bildirdim...
Microsoft Türkiye'nin internet sitesinde "Eğer e mail adresinizi bıraktıysanız size 2 iş günü içinde döneceğiz" diyorlar...
İki gün geçti ne bir bilgi ne de açıklama..
Sanırım programın hatalı olduğu yolundaki"iddiam"da haklıyım..
Hele hele bu kadar üyesi bulunan bir forumda dahi sorunumun çözümünü bana anlatacak kimse yoksa bu işte bir iş var...
Alakanıza teşekkürler...
Selam ve sevgiler

MBTGROUP
03-07-2009, 23:09   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj

444 67 87 aradınızmı ?

panda34
04-07-2009, 00:47   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
Alıntı: Arzu Yelken  
DEĞERLİ ARKADAŞLAR..
BİR KONUDA YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR...
BİLEN BİRİSİ BANA YARDIM ELİ UZATABİLİR Mİ LÜTFEN?
KONU ŞU..
POWERPOİNT 2007 KULLANIYORUM...
PP GÖSTERİLERİ HAZIRLAMAK ÖZEL ZEVKİM...
2007'DE PP GÖSTERİMİNİ HAZIRLIYORUM.....
SEÇTİĞİM MÜZİĞİ WAW'A ÇEVİRİP POWERPOİNTİN ANA SAYFASINDAKİ BAĞLANACAK MÜZİK BOYUTUNU DA ARTTIYORUM...
AMA TAKDİR EDERSİNİZ Kİ HERKES 2007 SUNUMU KULLANMIYOR..
DOSTLARIMA E MAİL ATMAK İSTİYORUM POWERPOİNT GÖSTERİMİ...
2007 POWERPOİNT GÖSTERİSİ OLARAK KAYDETTİM Mİ SORUN YOK..1,7 MEGABAYT TUTUYOR DİYELİM..
AMA BUNU POWERPOİNT 97-2003 GÖSTERİSİ OLARAK KAYDEDERSEM (Kİ ÖYLE KAYDETMEK LAZIM HERKESİN AÇABİLMESİ İÇİN) BENİM 1.7 MB'LIK DOSYA OLUYOR 97 MB..
DENEMEDİĞİM ŞEY BAŞVURMADIĞIM YÖNTEM KALMADI İNANIN..
ÇILGINA DÖNDÜM!!!
BİR YERDE HATA MI YAPIYORUM?
BANA GÖNDERİLEN POWERPOİNT GÖSTERİLERİNE BAKIYORUM...GÖNDEREN BENİM 5 MİSLİ FOTOĞRAF KULLANMIŞ..MÜZİK DE GÖMMÜŞ AMA DOSYA BOYUTU MAKSİMUM 4-5 MB...
BEN FOTOGRAFLARI SIKIŞTIRMAK DA DAHİL HER YOLA BAŞVURDUM..
AMA OLMUYOOOOOOOOOOOOOOOOOR!!!
LÜTFEN BİRİ ACİL  YARDIM EDEBİLİR Mİ?
MORALİM ÇOK BOZUK!

Soru buysa, benim bildiğim en basit çözüm,
Office 2007'si olmayan yakınlarınıza, Open Office 3 yüklemelerini tavsiye etmenizdir.
çünkü Open Office 3 ... Office 2007 dosyalarını açabiliyor, ve de ücretsiz bir office paketidir kendisi.

eolos
04-07-2009, 11:18   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

öncelikle şunu söyleyeyim aynı konudan 3 tane acmaıza gerek yok aynı cevaplarıda copy paste yapıp buraya yazmanında mantıgı yok
gelelim problemine;
sanırım sen aynı müziği tüm slaytlara yerlestiriyosun oda slayt sayısı * müzik boyutu oluyo o yüzden böyle büyük oluyor olabilir. bütür slaytları windows movie makerla daha güzel yapabilirsin tercih senin

uGuR.uK
04-07-2009, 13:16   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

sorunu ben yeni görüyorum, şunu söyliyim hata sende.

1- müzikleri ne diye ".wav" formatına çeviriyorsun??? PP "mp3" gibi sıkıştırılmış bir formatı desteklerken 3-4MB'lık müzik yerine kalkıp 30-40+ boyutlardaki müzikleri projene eklemiş oluyorsun. bu yüzden sendeki boyutun uçması normal.

2- 2007 formatı ile öncekiler arasındaki farka gelcek olursak yeni formatta tam olarak belge olmuyor dosyalar; .docx, .xlsx vs. "x"li yeni formatlar bir nevi winrar arşivi gibidir, bunları winrar'lada açabilirsiniz. bu ne demek? senin 2007 ile yaptığın tüm projelerin ve kullanığın tüm kaynak dosyalar bu arşiv içinde sıkıştırılmış olarak saklanır. eski formatta böyle birşey olmadığından iki dosya arasında uçurum seviyesinde farklar olur. çözümüde basit; 1. cümlem... MP3 kullan.