Microsoft tarihinin en önemlisi geliyor!

CHIP Online
13-12-2010, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft, bu yazılım için "tarihimizin en önemlisi" diyor... İşte o yazılım ve neden önemli olduğu.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/micr ... -geliyor_24047.html

Resimlerle: Microsoft'un 35 yıllık hayatında önemli anlar

Microsoft'un Internet Explorer platformu, Google, Mozilla ve pazar payını eline geçirmek isteyen diğer yapımcıların darbesiyle kan kaybetmeye devam ediyor. Microsoft, IE 9'u tanıtmak için elinden geleni yapıyor ve tarayıcının bu sürümü kullanıcılar tarafından beğenilmezse, onun en çok kullanılan platform ünvanını kaybedeceğini biliyor.

Microsoft, IE 9'u yayınlamaya hazırlandığı bu sıralar, dünya çapında eleman ilanları veriyor. İlanlardan bir tanesinde ise şu sözler yer alıyor:

"Microsoft'un tarihindeki en önemli Internet Explorer'ın açılışına yardım edeceksiniz. Takımı hızla yaklaşan bu dünya çapındaki açılışa hazırlamak için Windows Business grubu ve mühendislik takımları ile yakın bir çalışma içinde olacaksınız."

İlanlarda bir tarih belirtilmese de bazı ilanlar 2011 başlarındaki bir yayın tarihinden bahsediyor. Ancak kesin bir bilgi henüz yok.

Ocak 2011'de gerçekleştirilecek CES (Tüketici Elektroniği Gösterisi), Microsoft'un yeni platformunu geniş bir alana duyurması için önemli bir hedef olabilir.

Tüm konu: Microsoft tarihinin en önemlisi geliyor!

İzleyin: Hem dokunmatik, hem de...

Resimlerle: Microsoft'un 35 yıllık hayatında önemli anlar

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce Internet Explorer, en çok kullanılan platform ünvanını devam ettirir mi?

bosluk
13-12-2010, 13:44   |  #2  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2006

IE'yi 7 sürümünden beridir kullanmıyorum açıkcası. Bu bağlamda bireysel olarak benim en çok kullandığım platformum değil. Ancak, dünyada en çok kullanılması meselesi gayet doğal; zira kullanıcıların %90'dan fazla kısmı Windows ile yüklü ne geliyorsa onu kullandıkları ve başka birşeye günlük kullanımlarında da doğal olarak ihtiyaç duymadıkları için bu tarz ünvanlar sürecektir.

uGuR.uK
13-12-2010, 19:50   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

ettirir tabikide, gittikçe iyileşiyor ve herkes biz gibi değil, iyi kötü işini görsün elindeki bilgisayar yeter onlara. fazlasını arayan detaycı kullanıcılar pek olmadığından gider bu böyle :)