Merhaba..
Windows 7 RC yi Artık Duymayan Kalmamıştır Muhtemelen.
Kimileriniz Torrent Sitelerine Düşmüş Windows 7 'nin RC (Release Candidate) Sürümünü Kurmuş ve Gözlemlerken, Kimi Meraklı Kullanıcılarda Public 5 Mayıs Tarihini Bekliyorlar. 5 Mayısta Windows 7 RC '' www.microsoft.com/windows7 '' Adresinden İndirilebilecektir.
Windows 7 RC - Resmi Olarak; Bu Gün İtibariyle, Microsoft - MSDN - Ağı / Microsoft Partnerleriyle Tanışmaya Başlıyor.
Buda Bazı İlkleri Beraberinde Getiriyor. Özellikle Türkçe Kullanmak İsteyen Kullanıcılarımız Gibi.
''İlkler'' Dedik, ve Windows Ürünlerinin RC Sürümlerinde Türkçe RC Olarak İlk Defa Windows 7 RC ile Çıkıyor Olmasıdır.
Windows 7 RC Türkçe İşletim Sistemindeki Duvar Kağıtlarında; Nemrut Dağı - Kız Kulesi - Sümela Manastırı ve Yanı Sıra Turistik Yerler Ekranımızı Kaplayacak.Sadece Görünüm ile Sınırlı Değil, Türkiye ye Has, Ses ve Müzikler de Bu İşletim Sisteminde Yer Alacak.
3 Yıl Önce Büyük Hazırlıklar ve Umutlarla Başlanan Vista - Hem Kullanıcıları Hemde Yazılımcı Firmayı Memnun Bırakmamıştı. ve Vistadan XP ye Ciddi Bir Geçiş Gözlemlenmişti.
XP Kullanıcıları Emektar İşletim Sisteminden Bir Türlü Vazgeçmek İstememeleri İçin de Yazılımcı Firma, XP Mod Ortamında Kullanım Sağlanması İçinde Windows 7 de Karar Kıldı.ve Kardeş Kardeşe Birlikte Kullanıcılarına Kullanım Keyfini Yaşatacaklar Diyebiliriz.
RC Olmasına Karşın , Oldukça Hızlı-Akıcı- Sorunsuz Stabil Bir İşletim Sistemi, Tıpkı BETA da Olduğu Gibi Bu İşletim Sisteminde de Memnuniyet Sağlayacağı Şimdiki Yorum ve Değerlendirmelerden Ortaya Çıkıyor.
Çok Değerli , Kıymetli ve Saygın Microsoft Turkey Genel Müdürümüz Sn. Çağlayan ARKAN ; '' Microsoft Bu Zamana Kadar, Yapmış Olduğu Yatırımların En Büyüğünü Windows 7 ye Yapılmış Olduğunu '''
'' Bunu Ayrıca CİO ların Bile Sabırsızlıkları Bekledikleri,Bireysel Kullanıcı Kitlesinde Bir Çok Yeni ve Çarpıtıcı Değişiklikle Sınırlı Kalınmayacağı,Kurum - Kuruluş - Kurumsal Alanda da Professional Özellikler, Yüksek lt Yapısıyla da Büyük katkı Katıp, Bu Alanda da Bakışı Değişecektir '' Diye Sözlerini Belirtti... Sağlanan Bu Ayrıcalık İçin Bu Denemleri Birebir Yaşanması İçinde Denemeye Davet Ediyor Olduğunuda Hatırlatmakata Fayda Var :)
Bu İşletim Sistemi Türkiyede Şimdiden 4 Büyük Banka nın Talep Ettiği ve Bu Yönde Geçişlerin Başlatıldığınıda Microsoft Ürün Müdürü Sn. Suavi Alper MESTÇİ Tarafından İfade Edildi...
(Microsoft Turkey - 21 Nisan / Sheraton Otel - Ankara )
Steve BALLMER
Windows 7 nin Kısa ve Öz Tarihini Yansıtan İlgili Konu İçinde Link Ziyaret Edebilirsiniz.
TURKİSH DEVELOPER