Microsoft'un Apple'a karşı yeni kozu kim?

CHIP Online
22-08-2008, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Microsoft - Apple reklam savaşında 3. perde: Hangi ünlü Vista reklam filminde oynayacak?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Micr ... -kozu-kim_8345.html

Reklam savaşında birinci perde: İlk direniş reklamı

Reklam savaşında ikinci perde: Mojave planı

Ve üçüncü perde açılıyor...
Microsoft'un Windows Vista'ya yapılan eleştirilerin yanlış olduğunu ispatlamak ve Apple ile savaşta elini güçlendirmek için başlattığı reklam kampanyasının üçüncü perdesi açılıyor. Bu kez Microsoft, reklam kampanyasında ünlü bir ismi, komedyen Jerry Seinfeld'i konuk edecek. Ayrıntılar açıklanmasa da, reklam filminde Seinfeld, Bill Gates ile birlikte kameraların karşısına geçecek ve rolü karşılığında tam 10 milyon Dolar ücret alacak.

Reklam filminin sloganı ise "Windows, Not Walls" (Duvar değil Windows) olacak. Kampanyanın 4 Eylül'de başlaması bekleniyor. Microsoft, dev bütçeli ve Seinfeld'li yeni reklam filmiyle, Apple'ın "Mac vs PC" reklamlarına en iyi cevabı vermeyi planlıyor. Bakalım reklam filmi ne kadar "sert" olacak?   

Tüm konu: Microsoft'un Apple'a karşı yeni kozu kim?

İzleyin: Ne dediysek o: İşte Microsoft'un Mojave planı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft reklam kampanyası ile Vista'yı sevdirebilecek mi?

01apachi
22-08-2008, 00:17   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,618 mesaj

en basitinden ben; vista hakkında yanlış bilgilere sahiptim, fakat doğrularını bu formda öğrendim..
ör;en yaygın olan eleştirilerden biri "..vista ram düşmanı.." ama öyle değilmiş.. fakat hâlâ düşman diye bilenlervar..
nedemişler: adın çıkacağına canın çıksın..
sanırım reklam ile düzelebilecek birşey değil.. çoğumuz önyargılı davranıyoruz, duyduğumuza inanıyoruz..Zonk

Son Düzenleme: 01apachi ~ 22 Ağustos 2008 00:31
ReFeRaNSs
22-08-2008, 00:57   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,225 mesaj

vistayı seven seviyo bnca bu ms ye yetr

Fattur
22-08-2008, 01:56   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
01apachi
en basitinden ben; vista hakkında yanlış bilgilere sahiptim, fakat doğrularını bu formda öğrendim..
ör;en yaygın olan eleştirilerden biri "..vista ram düşmanı.." ama öyle değilmiş.. fakat hâlâ düşman diye bilenlervar..
nedemişler: adın çıkacağına canın çıksın..
sanırım reklam ile düzelebilecek birşey değil.. çoğumuz önyargılı davranıyoruz, duyduğumuza inanıyoruz..Zonk
doğru hatta ben söylemiştim arkadaşa :D
ben zaten vistayı seviyorum vede sevdirmeye çalışıyorum.
önyargı tüm ülkelerde var.:(

Son Düzenleme: Fattur ~ 22 Ağustos 2008 02:02
kaptanemo
22-08-2008, 16:21   |  #5  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
27 mesaj

bence microsoft unda dedigi gibi suc vista da degil.onu bilmeden kotuluyenlerde cogu insan daha denemeden vista soyle stabil degil,boyle yavas diye dolaniyor ortada insanlar haliyle etkileniyor.ben 3 aydir kullaniyorum en ufak bir sorun dahi yasamadim.bu konuda Mojave plani cok mantikli bilmeden yorum yapmak akil alacak sey degil.