Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası

sniper_elite
19-09-2008, 11:14   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
20 mesaj

Arkadaşlar bilgisayarı açtığımda bu hata çıkıyor babylon programını kullanamıyorum programı kurduktan sonra belli zaman içinde bu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin.

stern
19-09-2008, 20:50   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

sorun belliki babylondan kaynaklanıyor bu aşamada tekrardan babylonu kurmayı deneyebilirsin veya bu hata ile karşılaşmak istemiyorsan msconfig içersinde başlangıç içerisinden babylonun yanındaki işareti kaldırıp kontrol edebilirsin

uzmanim.net
19-09-2008, 21:12   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
172 mesaj

Babylon versiyonu nedir? Kullandiginiz işletim sistemi nedir? Eski bir versiyonsa Babylon'un web sitesinden yeni sürüm indirip deneyiniz. 7.0.3 öncesi sürümlerde benzer problemler malsef yaşanıyordu.

ersinjowtr
05-12-2009, 16:06   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

aynı hataya silkroad da da alıyorum ve en azından 15 kez tekrar yuklemeyi denedim

mustafa2116
05-12-2009, 16:51   |  #5  
mustafa2116 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 64
3,012 mesaj

Yönetici sisiteminde işleme  ansız sonlandırma veren yada  çalışma şeklinin özelliğini düşüren bir parogram mevcut olabilir.
Silkroad da bu tür sorunla karşılaşmıştıım.
yönetici sisitemi yeniden yapılandırman için bulduğum tek çözüm format oldu nekadar günceleme yada düzenleme yaptıysam kesin çözümü yenidne kurup öncelikli programları kurarak başardım

Son Düzenleme: mustafa2116 ~ 05 Aralık 2009 16:52
lexotan
05-12-2009, 16:58   |  #6  
Yeni Üye
26 mesaj

W32/Parite-B virüsü yemişsin sanırım.

mehmetbatu
21-06-2010, 07:45   |  #7  
Taze Üye
1 mesaj

Bu Microsoft Visual C++ bir kere sally adlı bir virüsten kaynaklanır.Buvirüs oyunun ana exesine bulaşır.Örnek:Silkroad.exe ...vb.Bu virüsantivirleri devre dışı bırakır işey yaramaz.Bu hatayı ve virüsütemizlemek için ilk bir remover indirip pcyi taratın ama taratırkenhata veren oyun pcde yüklü olsun ki tarasın.Sonra pcye res atın.Sonrahata bitiyor...

Arkadaşlar remover kaspersky olursa daha etkili olur.
Linki yok iyi oyunlar...

BiOS
22-06-2010, 19:08   |  #8  
Taze Üye
10 mesaj

1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
  2. kutusuna, msconfig.exe yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. Genel sekmesinde Seçmeli başlangıç'ı tıklatın.
  4. Başlangıç sekmesinde, MoSearch dışındaki tüm onay kutularını tıklatıp temizleyin.

NOT: Microsoft Windows Millennium Edition'da (Me), *StateMgr onay kutusunu da seçili bırakın.

5. Tamam'ı ve sonra bilgisayarı yeniden başlatmanız istendiğinde Evet'i tıklatın.
  6. Hata iletisi yeniden oluşturulabiliyorsa, önceki adımları yineleyin. Adım 3'te, System.ini dosyası işletilsin ve Win.ini dosyası işletilsin onay kutularını da tıklatıp temizleyin.
Açmaya Çalıştiğin program Veya Oyun "exe" Dosyası İle Diğer Açtığınız "exe" dosyası çakışabilir, çakışmaktan kurtarmak için aşağıdaki yolu izlemelisiniz.

programlarla çakıştığını gösterir. Çakışan programı bulmak için şu adımları izleyin:
  1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın.
  2. kutusuna, msconfig.exe yazın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
  3. Başlangıç sekmesinde, onay kutularından birini tıklatıp seçin.
  4. Tamam'ı ve sonra bilgisayarı yeniden başlatmanız istendiğinde Evet'i tıklatın.
  5. Yukarıdaki adımlar hata iletisini yeniden oluşturuyorsa, Başlangıç menüsüne eklenen en son öğe çakışmaya neden oluyor demektir. Hata iletisi yeniden oluşturulmazsa, Başlangıç menüsündeki tüm onay kutuları seçilene dek bu adımları yineleyin.
  6. Tüm Başlangıç menüsü onay kutuları seçilir ve hata iletisi yine de yeniden oluşturulmazsa, yeniden Msconfig'i başlatın ve sonra System.ini dosyası işletilsin ve Win.ini dosyası işletilsin onay kutularını tıklatıp seçin.

Kaynak: MSDN