Arkadaşlar Microsoft Visual Studio 2010 Beta 2 yi indirmeyi düşünüyorum.Download linkini verirmisiniz?Beta bildiğim kadarıyla ücretsiz downloada sunuldu.
Microsoft Visual Studio 2010
Peki birşey sorcam ben www.microsoft.com/express adresinde buldum Microsoft Visual Studio 2010 Beta 2 fakat o hangi sürüm Professional mı Premiummu?Ultimate mi?
Çünkü bana offline gerekiyor.
bende torrentden çekiyorum vs 2010 beta 2 ultimate bakalım nasıl
2008 iyidir şimdilik 2010 release olsun
ozaman indirirsiniz
Şimdi indircem bende "eolos" enin gibi düşünüyodum ama dedim şimdi indirirken son sürümü indiriym 2010u indrmeyimmi şimdi.
İndirme bence beklentilerinin gerisinde kalabilir... tam sürüm cıksın onun express sürümünü indir bence<
eolos sen mesajı yazmadan önce indirdim ve berbat yani.Ben Visual Studio proramını beklerken bu image dosyasında visual c#,basic ve diğerlerinin offline paketleri çıktı halbuki ben visual studioyu istiyordum lanet olsun 730 mb indirtti bana ve ne pocket desteği setup hazırlayacığı hiçbirşey yok içinde lanet olsun.
sen acaba yanlıs sürümü indirmiş olabilirmisin ?
Microsoft Visual Studio 2010 Express Edition indirdim.
professional indirmen gerekiyodu ama
eolos bi özelden konuşabilirmiyiz soracağım bazı sorular varda.msn adresimi pm atıcam şimdi sana.
Ya arkadaşlar şimdi 2010 express edition ı indirdim c++'ın 29 gün kaldı diyo ya ne ayak anlamadım. Bedava diye biliyorum ben 29 gün neyin nesi :S :S...
29 gün deneme sürümü. neden öyle bir program yapıp bedavaya versinlerki.