selam arkadaslar yeni aldiğim laptop Microsoft Windows 8 Single Language sürüm yüklüydü ben windows7 cevirdim format atıp orjinal key yedeğini alarak ama şimdi Microsoft Windows 8 Single Language sürümü nerden edinip kurabilirim bide bu sürüm pro mu normal mi çözemedim dowload link felan bulamadım
Microsoft Windows 8 Single Language YARDIM
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
575 mesaj
Son Düzenleme: sedat3705 ~ 20 Nisan 2013 01:14
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 22
387 mesaj
selam arkadaslar yeni aldiğim laptop Microsoft Windows 8 Single Language sürüm yüklüydü ben windows7 cevirdim format atıp orjinal key yedeğini alarak ama şimdi Microsoft Windows 8 Single Language sürümü nerden edinip kurabilirim bide bu sürüm pro mu normal mi çözemedim dowload link felan bulamadıRecovery kısmınız varsa : "http://www.enpedi.com/2010/11/no ... urtarma-tuslar.html"
@cleverman artık windows 8 yüklü bilgisayarlarda recovery dvd'sisiz öyle sana durum veriliyor firmanın ürettiği ürünleri ve kendisini sevmem hep adi parça kullandığı için ama casper pcler ve notebook sistemlerde Windows 8 kurulum dvd' si verilmektedir. eğer Windows 8 li single language işletim sistemli casper kullanan tanıdığın varsa bir kopyasını yapıp kendine kullanabilirsin.