Önecelikle kulağa çok saçma gelebilir ancak windows Dowland uygulamalarından görülüyor ki Windows Vista ve Windows 7 her zaman için Xp ile birlikte bulunacak...
şimdi ne demek bu;
windows 7 reklamlarına bakarsanız windows Xp kadar hızlı ve işlevsel ortada Vistadan söz bile edilmiyor sanki windows 95 miş gibi saklanıyor dahası yakında kapılarımızı çalarlarsa şaşmayın;
-ııı efendim biz MS'den bu evde Windows Vista varmış onu alıp yerine windows Xp Gibi hızlı ve işlevsel olan yeni ürünümüz evet yeni olan ürünümüzün Rc sürümünü veriyoruz kabul edermisiniz diye gelirlerse harbiden şaşmayın çünkü buna az kaldı neden mi Windows 7 daha RC sürümlerinden öteye gitmeden bilgisayar firmaları;
- Windows 7 çıkar çıkmaz Vista ultimate niz güncelenecek.
Sanki vista nın büyük bir ayıbı açığı varmış gibi hiç bunlar vista çıkarken olmadı! Xp hakkında böylesine hakaretler duyulmadı bunun içindir ki MS Xp den bin pişman çünkü işine tek Vista için para kaynağı teşkil etmesidir, size daha korkunç olanı söyleyeyim bir gün gelirde şimdi nasıl vistayı bitirmek istiyorsa MS, Xp için kendi virüslerini bile çıkarabilir çünkü yatırılmış milyarlarca dolar bütçe ile hazırlanan sistemlerin kar payı olmalı...Hatta şimdiden bile başladı güncellemeler 2012 ye kadar falan..
Bu tıpkı şuna benziyor camcının ara sıra cam kırması gibi :D
veya lastikçilerin genelde yaptıgi bir şeydir ara sıra müşterilerinin lastiklerini indiri vermek dikkat edin sokağiniza veya mahallenize yeni bi lastikçi gelse ertesi haftelarda arbanızın yıllarca duran lastiği bir sabah ansızın sönmüş olarak karşınıza çıkar
sırası gelmişken işletim sisteminin içine böylesine dalmışken şunuda kaçırmamakta fayda var
sözlerime inanmakta güçlük çekenler için söylüyorum Xp piyasadaki ikinci en pahalı sistem tabi normal kullanıcılar için.Buyrun;
http://www.cdsiparis.com/c-28-isletim-sistemleri.aspx
sanıyorum ki böyle olmasının da tek bir sebebi vardır yani en pahalı olmamasının elbetteki vistaya harcanan bütçe ile Xp ye harcanan bütçe arasında dağlar kadar farkın olmasıdır.
şunuda netleştirmekte fayda var Apple Gibi Bilgisayar firmaları değil işletim sistemleri kendi web tarayıcılarını bile yapamazlar.(bunun altında büyük laf vardır anlamayan sussun lütfen) sadece anlayabilmeniz için bir şey söleyeyim adı üstünde şirket değilmi bu bahsettiğimiz Apple,Hp,IBM
gibi dahalarını ancak bu üçüne çok dikkat edin daha 10 sene öncesineçe hepsinin kendi işletim sistemleri vardı bir şekilde yine ms ye yazdırılıyordu ancak günümüze kalan tek bu tarzda ki bilgisayar firmalası apple'dır çünkü Ms'nin eski ortağidir sonunda para oldukdan sonra aradaki rekabet sizin içindir:)
neden Hp ve IBM MS'ye direk olarak geçiş yaptı;
çünkü MS ye yazdırdıkları işletim sistemleri kar düzeyine geçemediğindendir apple bunda niye hala direniyor bunu şöyle düşünebiliriz;
nasıl ki iki ayrı kasap dükkanı birbirlerine nasıl faydalısa buda öyle Ms kendi rakibini kendisi oluşturuyor bir bakıma...umarım faydalı olmuşumdur
şu Apple değil işletim sistemi kendi web tarayıcısını bile çıkaramaz lafıma gelince bi şunları yanıtlayın bakalım
soru 1) apple'ın kendi arama motoru var mı?
soru 2) apple'in Windows live Messenger veya benzeri bir türevi var mı?
soru 3)Windows 'un hehangibir uygulaması için Apple desteği var mı?
yok değil mi.hade kolay gelsin
Copyright © 2009 By jnsnh