iyi akşamlar arkadaşlar 2 gün önce bilgisayara(pc yeni) middle earth 2 yükledim.oyunun kısayola tıkladığımda oynun resmi geliyordu ve donup hata veriyordu.neyse bu hatayı internetten araştırarak çözdüm.artık oyunu oynayabiliyordum.sonra witchking yamasını yükledim ama o açılmadı bende kaldırdım.şimdi de middle earth 2 açılmıyor kısayola tıklıyorum.küçük siyah ekran geliyor sonra programı kapatıyor arasıra fatal hatası veriyor.arkadaşlar ne olur yardım edin.şimdiden teşekkürler.
middle earth 2 yardım
Bak dediklerimi tamamen uygula. Yazı gözünü korkutmasın acayip basit.
1-) Kısayola sağ tıkla sonra uyumluluk sorunu giderme
2-) Sonra Sorun Gider
3-) Sorun Giderme Programına Tıkla ve Hepsine tik koy (Sorunum listede yoa da tik koy)
4-) Sonra tekrar bir şey çıkacak herhalde onlarına hepsine tik koy
5-) Sonra Bir şeyler yazacak "Programı Başlat" a tıklayacaksın orda.
6-) Eğer olursa ilerle deyip ayarları kaydet olmassa söyle araştıracağım.
Bir yama yükledim ama olmadı sonra yamayı kaldırdım dediniz ya.. Belki yamayı kaldırınca oyunu çalıştırması gereken dosyalardan biri de yamayla beraber gitmiştir. Oyunu kaldırıp bir daha kurarasanız belki düzelir.
buna benzer bir problem bendede olmuştu ama ben yamayı kaldırmadım sanırsam 64 bit kullanıyorsun
yama 32 bite göre ayarlanmış oyun normalde programfiles(x86) klasörüne yüklenirken kaynak olarak program files kaydoluyor önerim yamayı tekrar yükleyip bir denemen bunu aynı şey walroth mod içinde geçerli
yapmak kolay gibi gözüküyor ama sorunun nerden kaynaklandığını bulmam yarım saatimi almıştı :)