MIDI Keyboard
Tahmin ettiğim gibi yorum gelmedi.Zaten ürünü artık alıyorum :D
Ürün kargoya verilmiş heralde en geç iki-üç gün içerisinde gelir.Ürünle ilgili izleminlerimi geldiğinde paylaşıcam.
Evet arkadaşlar ürün eve gelmiş.Nasıl bu kadar çabuk gelebildiğine bayağı şaşırdım(kargoya verildiği gün içinde olmasına) ve aynı zamanda sevindim.Eve gittiğimde hemen kurup deneyeceğim fotolarını da paylaşırım muhtemelen burda.
Hayırlı olsun gg kullan dostum foto atta görek :D
Cuma ya da en geç haftasonuna atacağım :D
Ürün sorunsuz olarak kuruldu(PC'ye bağlayıp kullanmak için sürücü gerektirmiyor.) ve gayet stabil çalışıyor.Böyle bir ürün alacak olanlara gerçekten tavsiye edebilirim.Sadece DVD'den ses kartının sürücüsünü ve Pro Tools Se programını kuramadım tek sorun o oldu ama ses kartının sürücüsünü Internetten buldum.
En geç iki-üç içinde koyacam mesajda söylediğim gibi kıyamet kopmazsa eğer :D Şaka tabi ki :D
Şimdilik böyle çekebildim daha sonra ayrıntılı fotolar yüklicem.Cihaz gerçekten çok iyi ve gecikme(letancy) gibi sorunlar sıfır.
Şimdilik böyle çekebildim daha sonra ayrıntılı fotolar yüklicem.Cihaz gerçekten çok iyi ve gecikme(letancy) gibi sorunlar sıfır.Internetteki yorumları görünce ürünü ses kartı olmadan kullanamayacağımı düşünmüştüm ama yanılmışım.Laptopumda onboard ses kartıyla denedim tuş vuruşlarında bir gram gecikme(latency) yok.
tuşe yanlış bilmiyorsam tuşa basıldığında cihazın verdiği tepki süresi ile alakalı birşeydi.. ama emin değilim..
Tuşe(klavyede) tam olarak nedir?
Yuvarlak bir tanımlama.Tuşe: Tuş hassasiyetidir, hassasiyet için ise dokunuşlar ile sesin orantılı olarak çoğalıp azalması denebilir.
Atıyorum bir notadan yumuşak bir dokunuşta %50 volume ses alırsınız. Sert bir dokunuşta ise %80 ~ %100 civarı ses alırısınız.
Gerçi genel olarak MIDI klavyelerin ağır tuş (piano tuşu) olmayanlarında tuşe çokta iyi değil.
3 ay kadar süresi var kullanıma göre hassasiyetin kaybolmasının.
Gayet iyi hassasiyeti ayrıca seste gram gecikme yok hem de onboard ses kartıyla laptopta kullanıyorum.
Yuvarlak bir tanımlama.Tuşe: Tuş hassasiyetidir, hassasiyet için ise dokunuşlar ile sesin orantılı olarak çoğalıp azalması denebilir.
Atıyorum bir notadan yumuşak bir dokunuşta %50 volume ses alırsınız. Sert bir dokunuşta ise %80 ~ %100 civarı ses alırısınız.
Gerçi genel olarak MIDI klavyelerin ağır tuş (piano tuşu) olmayanlarında tuşe çokta iyi değil.
3 ay kadar süresi var kullanıma göre hassasiyetin kaybolmasının.