biraz nostalji yapmak için midtown madness 2 yi aldım ve denemek istedim fakat oyunu açtığımda görüntü saçma sapan şekillerle karışıyo(garip geometrik şekiller oluyo,araba falan bi tam görünüyo bi abuk subuk şekillerle kaplanıyo) bunun sebebi nedir acaba? ekran kartım 6600gt, bu abuk subuk görüntüler oyun ile ekran kartı arasındaki çağ farkından kaynaklanıyor olabilir mi acaba? yada nasıl düzeltilir? yardım ederseniz sevinirim(bu soruyu oyunu derhal oynayabilmekten çok, bu tip bi sorunun gerçekten tahmin ettiğim gibi bi sebepten mi kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ettiğimden soruyorum.)teşekkürler.
Midtown Madness 2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
Bu Midtown Madness'ın genel bir problemi.Ekran kartınızla hiç bir alakası yok. Microsoft zamanında durumun farkına varıp bir yama yayınlamıştı. Bu yamayı ben de indirdim. Kurunca, o bir birine girmiş grafik kaosu birden düzelivermişti. Google'dan 'midtown Madness 2 patch' yazın karşınıza çıkan sitelerin birinden indirin.
sevgiler