mikrofon sorunu ve vista sorunu

ZipSo
20-01-2009, 13:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

merhabalar,
1 sene önce beko'dan bir laptop aldım.
fakat su anda cok yavas ve sık sık hatalar veriyor.
format attırmak istiyorum ama ilk önce dvdsi var bunun onunla güncellesem nasıl olur ? daha dogrusu o dvd yi nasıl kullanacagım onu da bilmiyorum. vistayı xp ye cevirebilir miyiz cünkü zaten vistada genel bir yawaslıktan bahsediliyor, xp yüklersek normalden daha mı hızlı olur ?

bir de harici mikrofon taktıgımda algılamıyor sanırım ses ayarlarını nasıl yapabilirim ? denetim masasından ayarlamaya calıstım olmadı ..

yardımcı olabilirseniz sevinirim, kolay gelsin..

FCWARE
20-01-2009, 16:44   |  #2  
Yıllanmış Üye
205 mesaj

öncelikle slm kardeşim sorununu bzimle paylaştıın içn teşekkürler şimdi gelelim vıstayı xp ye çewirebilirsin istersende wıstayı yeniden kurabilirsin ama xp istiyorsan illaki elinde xp cdsi olmalı xp cd sini aldıktan sonra dj-ergin34@windowslive.com bnm msn adresimdir bana burdan ulaşırsan sana detayıyla yardımcı olurum gelelim vıstada mıcrofon sorununa bu dediklerimi bi denersen belki yardımım dokunur:
1.kulaklıının çalıştıından emin ol
2.kulaklıı pembe girişe takıyorsn
3.sonra görew çubuunda bulunan hoparlore tıkla ses ayarı denetimi açılacaktır sonra seçenekler özellikler de karşına gelen kutucuklu bölgeden mıkrofonu bul kutucua işaret koy we tmm deip çık eer sornn gene düzelmesse dediim gbi irtibata gec bnle

ZipSo
20-01-2009, 23:52   |  #3  
OP Taze Üye
8 mesaj

xp yüklemek istiyorum ama önce kurtarma dvdsini nasıl kullanmalıyım cünkü eğer vistada sorun yasamazsam kurtarma sonrasında format attırmama gerek kalmaz ya da xp yüklememe gerek kalmaz o yüzden dvd yi nasıl kullanmalıyım bunu acıklayabilir misiniz ?

drferhat
22-01-2009, 21:50   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

hasan bey pc ile ilgili bir sıkıntı yaşıyorum yardımcı olursan sevinirim,,vistaya format attım,,format sırasında ses sürücüsünün vistaya uygun olmadığı uyarısı verdi ama yukledı,,bu bana pc ile verilen sürücü,,sonrasında muzık dinlerken sorun yasamadım,,kulaklık ilede muzık dınliyorum ama msn ile gorusme yapmak ıstedıgımde ses olmuyor...karsıdan da ses gelmiyor.. google de arastırdım,,format sonrası bu sıkıntıyı yasayanlar var ama çözum yazılmamıs..