Mikrofon Vakası...

e11m2r3e4
11-02-2012, 01:20   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
72 mesaj

Herkeze öncelikle Selamun Aleyküm.Şu garibana(bana) bi yardımcı oluverin be arkadaşlar bildiğiniz şeyler ama ben sorun olan herşeyi yazdım.

Sorun şu mikrofon çok net ve kaliteli olarak sesi iletiyordu her yerde yankı mankı dahi olmuyordu ama daha sonra ne olduysa oldu bozuldu...

Denemelerim : Denetim masası / donanım sınaya kadar yaptım ayarladım yok olmuyor 
Az kurcaladım ve ayarını bozdum sanırsam şuan ki durumu fotoğraftaki gibi 
[URL=http://www.yukleresim.com/pt-MQER.html][/URL]
Ayrıca benim anakart P4S800D-X Asus anakart
Ses : SoundMAX Integrated Digital Audi bunun driverını sildim tekrar yüklemek istedim hata felan verdi aynı şekilde anakartında ses driverini tıklamama rağmen çalışmadı tepki vermedi yani ayrıca silmeme rağmen sildiğim zaman ses simgesi felan sağ alttan gitmişti fakat tekrar açtığımda geri geldi.

Garip bir tepki mesela hopörlerden gelen msn sesleri dırırın felan tepki veriyor mesela sınarken donanımı bir ivme oluyor yukarı doğru yeşilleniyor fakat normal olarak hiç tepki vermiyor doğru yere taktım mikrofonun girişini eminim ayrıca çıkarıp taktım ne olduysa ayarlamaya çalıştıktan sonra oldu ayrıca normalde mikrofonda gelişmiş dediğinde 2 tane olmaz mı işaretli şey bende bi tane var farketmişsinizdir.Mikrofon ile kayıt yaptığımdada çalışırkende 1gün önce hep olan bir cızırtı var bunu donanım sınadan kısarak yapmıştım fakat ne varki donanım sına dünden beri sabit kalmıyor :D

Son Düzenleme: e11m2r3e4 ~ 11 Şubat 2012 01:23
e11m2r3e4
11-02-2012, 17:47   |  #2  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
72 mesaj

Hiç kimse çözümü bilmiyor mu arkadaşlar?