mikrofon-vista

volkankok
30-06-2008, 10:17   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

mrb arkadaşlar bnm hp dv 9780 marka bir notebooğum var.başaramadığım işlem ise şu.mikrofonumu laptopun önünden pembe girişe takıyorum.ve mikrofonumla ses kayıtlarını olsun,msn olsun tüm mikrofon gerektiren olayları hallediyorum.yani sorunsuzca çalışıyor.istediğim şu ki xp de olduğu gibi mikrofondan konuştuğumu aynı anda hoparlörlerden nasıl verebilirim.xpde ses denetimlerinde mikrofonun altındaki tik işaretini kaldırınca direk sesimiz hoparlörden gerliyordu hatırlayacağınız üzere ama vistada gelmiyor.denetim masasındaki tüm ses deneetimleri olsun. bilgisayarın sağ alt köşesindeki tüm mikrofon ve hoparlör ayarlları olsun hepsini denedim. fakat mikrofon sesini bir türlü hoparlörden alamıyorum. ama mikrofonum çalışıyor (kayıt yapıyor,msn...).

Bu durumu nasıl çözebilirim çünkü mikrofonumu gitarımın içine koyacağım ve çıkan sesleri hoparlörden vermem gerekiyor. yada bunu yapan bir program biliyormusunuz vistada ??

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

erkanbay
09-08-2008, 18:46   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj

benzer sorun bende de var.notebook um hp pavilion 6755et. ses kaydı yaparken mikrofon dan kayıt yapıyorum fakat media player den çalan müziği kayıt yapamıyorum...sen yapıyor musun.yardımlarınızı bekliyorummm.acil...