hopörlörümü çıkartıp kulaklığımı taktığımda müziklerin vs sesini dinleyebiliyorum
ama msnde arama yaptıgımda karşı tarafa sesim gitmiyor
neden olabilir yardım edin lütfen
mikrofon
Mikrofon sesi kısıktır ayarlarıdan
Bardon yanlış yardım oluyordum şimdi saten kulaklık habörlerden farkı yok kulaklık da çıkış habörlerde çıkış yani ikiside aynı senin mikrofon sorunun msn den kaynaklanıyordur büyük ihtimal msn araçlar ses ve görüntü kurulumu var ordan ayarla
İnşallah dedikleirmi anlaşmışındır
Vip_BeyBardon yanlış yardım oluyordum şimdi saten kulaklık habörlerden farkı yok kulaklık da çıkış habörlerde çıkış yani ikiside aynı senin mikrofon sorunun msn den kaynaklanıyordur büyük ihtimal msn araçlar ses ve görüntü kurulumu var ordanburayı biraz kurcaladım ama sanırım yanlış oldu
hala çalışmıyor
ses denetimine gel özellikler de mikrofon a tick at hepsi bu kadar yani işaretle başarılar
sağ lat köşede saat varya onun yanında hoporlör işsreti vary aişte omna sağ tıkla seçeneklerden özelliklerde orada var göreceksin başarılar
trinitysağ lat köşede saat varya onun yanında hoporlör işsreti vary aişte omna sağ tıkla seçeneklerden özelliklerde orada var göreceksin başarıbunu da yaptım sanırım msnden yapıyo hatayı
msni nasıl kontrol edebilirim?
black roseben hala sorunumu çözemedim ;'(Birçok kişinin yapamadıgı bir durum bu. Teknik serviste de çok başıma geliyo. vs...
Tipik sorun: Microfon var karşıya ses gitmiyor.adım 1: Microfon girişini kasanın arkasındaki pembe, ya da kırmızı (anakarta göre degişir) girişe takıyorsun.
adım 2: Ses ayarlarından gelişmişi seçip kaydetme kısmından microfonu işaretliyorsun. Her anakartta yine farklılık gösterir. Tam görmeden söylemek dogru olmaz.
adım 3: Msn araçlar ses ve görüntü kurulumundan microfon sesini açıp ayarla.
adım 4: Eğer microfonun saglamsa çalışması lazım. Eğer tüm bunları yapmana ragmen yinede çalışmıyorsa.
sebeb 1: Microfon girişin arızalandı.
sebeb 2: Msnde görüştügün kişi senin sesini kapattı.
sebeb 3: msnde görüştügün kişi hoparlörün fişini taksın.Halen yapamıyorsan bilen birilerinden yardım almanı öneririm.