gelecekte daha iyi bir türkiye için vatandaşı pardus kullanmaya davet ediyorum
http://www.pardus.org.tr/
milli işletim sistemi pardus
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 22
387 mesaj
OP Taze Üye
5 mesaj
kinight online destekliomu peki ?? veya bi çok ş
kardeş knight online browser üerinde çalıştığı için sorunsuz kullanabilirsin.windows kadar kolay bi işletim sistemi değil ama yerli olması güzel.window işletim sisteminin yanına da kurabilirsin.windows exe dosyalarını çalıştıramassın ama yardımcı programlarla bir çoğunun kullanabilirsin.kullanıcı arayüzü window a göre 100 kat daha güzel ama bu tartışılamaz
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
165 mesaj
En iyisi 2 sistem kurmak.Birine pardus diğerinde xp, win 7 veya win8. Çünkü pardusta oyun oynanmıyor.Oyun oynanılıcağında windowsu kullanırsınız, internette gezinmek içinde pardus kullanırsın.
OP Taze Üye
5 mesaj
En iyisi 2 sistem kurmak.Birine pardus diğerinde xp, win 7 veya win8. Çünkü pardusta oyun oynanmıyor.Oyun oynanılıcağında windowsu kullanırsınız, internette gezinmek içinde pardus kullanırsın.
ozaman da harddiski sınırlıyor.ama avantajlarıda var.mesela değerli dosyalarını linuk bölümüne al virüz bulaşmasın.mantıklımı? :)
Kapalı Hesap
17 mesaj
Hiç yoktan iyidir fakat Windows'sun tekeli kolay kırılmaz.
Kaç tane yerli forumda gördünüz özelikle Pardus kullanmanızı öneririz diyen.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (250755) ~ 13 Mart 2013 01:46
Yıllanmış Üye
387 mesaj
Kapalı Hesap
17 mesaj
Yıllanmış Üye
387 mesaj
kardeş knight online browser üerinde çalıştığı için sorunsuz kullanabilirsin.windows kadar kolay bi işletim sistemi değil ama yerli olması güzel.window işletim sisteminin yanına da kurabilirsin.windows exe dosyalarını çalıştıramassın ama yardımcı programlarla bir çoğunun kullanabilirsin.kullanıcı arayüzü window a göre 100 kat daha güzel ama bu tartışıKnight istemci ile oynanıyor (İnternette arada gör). Wine ile bazı exe dosyalarını düzgünce çalıştırabiliyorsunuz :)