arkadaşlar bu klibi sizle paylaşmak istiyorum.. gerçekdende "ağlatan klip"..
"J-Entercom - Kiss"
Cocuk hem sakarligina hemde salakligina aglasin.Kiz simdi arkasindan is cevirse goremicek bali tek gozunu verseymis.Herkez turk kadini (musluman) kadar sabirli degil kor bir adama baksin.Allah kimseyi elden ayaga dusurmesin heleki bu zamanda.
Yav arkadaş bildiğim kadarı ile kör olan bir gözün yerine göz nakli olmuyor
Ben 3 yıldır araştırıyorum kazada sol gözü kaybbettim almanya,rusya gibi ülkelerde araştırdık yok böyle bir nakil Amerikada ise sadece elektronik göz nakli oluyor oda bünye kabul etmezse 150 bin euro havaya uçuyor
Yani Bir insandan diğer insana göz nakli olmuyor (Bu klip'i izleyipte ağlayan insanlar size diyecek söz bulamıyorum
Eğer bir insandan diğer insana göz nakli oluyor ve kör olan göz tekrar görüyorsa varsa böyle bir teknoloji
1 trilyon verecem yeterki sol gözüm yerine gelsin (3 yıldır geceli gündüzlü araştırdım sadece elektronik göz oluyor oda bünye kabul ederse)
Ne ayaksınız olum :D
Yav arkadaş bildiğim kadarı ile kör olan bir gözün yerine göz nakli olmuyorabi bilmiodum geçmiş olsun valla
Ben 3 yıldır araştırıyorum kazada sol gözü kaybbettim almanya,rusya gibi ülkelerde araştırdık yok böyle bir nakil Amerikada ise sadece elektronik göz nakli oluyor oda bünye kabul etmezse 150 bin euro havaya uçuyor
Yani Bir insandan diğer insana göz nakli olmuyor (Bu klip'i izleyipte ağlayan insanlar size diyecek söz bulamıyorum
Eğer bir insandan diğer insana göz nakli oluyor ve kör olan göz tekrar görüyorsa varsa böyle bir teknoloji
1 trilyon verecem yeterki sol gözüm yerine gelsin (3 yıldır geceli gündüzlü araştırdım sadece elektronik göz oluyor oda bünye kabul ederse)
Ne ayaksınız olum :
Diyelim göz nakli oldu niye tekini veripte 2 kişi görmüyorsan ikisini veriyor :D
Kız illa 3Dmi görecek :D
Yav arkadaş bildiğim kadarı ile kör olan bir gözün yerine göz nakli olmuyorGeçmiş olsun hocam
Ne ayaksınız olum :
http://www.kokhucreler.com/goz-nakli-cok-yakin.html
Yinede göz nakline yaklaşmışlar ilk nakli 3-4 sene sonra yaparlar galiba..
Tekrardan geçmiş olsun..
Geçmiş olsun hocamTeşekkür ederim dostum bu haber çok iyi oldu teşekkür ederim paylaşımın için...
http://www.kokhucreler.com/goz-nakli-cok-yakin.html
Yinede göz nakline yaklaşmışlar ilk nakli 3-4 sene sonra yaparlar galiba..
Tekrardan geçmiş olsun..