Merhaba. Her ay Chip dergisini takip ediyorum. Chip Compact bana hem rahat taşınılabilir hem de CD'siz olduğu için çok şirin gelmişti. Ben Ankara'da oturuyorum. Ve böyle büyük bir şehirde oturmama karşın Chip Compact'ı hiç bulamıyorum.Dr,Megavizyon...vs hepsini geziyorum. Geç geliyor diyorsunuz ama ay sonunda bile hiç bir yerde olmuyor. Chip Compact'a ne oldu acaba?
Minik Chip'i bulamıyorum :(
Bu ay ilk kez chip dergisinin küçük baskısını (MİKRO CHİP :) alayım dedim. Hiçbir yerde yok. İstanbul'un Anadolu yakasındaki bütün büyük kitap dükkanlarını gezdim. Hiçbirinde yok. Kadiköydeki gazete dergi bayilerinde de yok. Sordum. Kalmadığından falan da değil, bu ay hiç gelmemiş. Anlaşılan MİKRO CHİP (güzel oldu isim, ne dersiniz? ) artık basılmıyor. Neden yayından kaldırıldı ki? Ytkili birileri cevap yazsa da sebebini öğrensek.
Belki tutmama benzeri bir nedenden dolayı kaldırılmıştır.
olabilir.
Ama en azından forumda veya sitenin ana sayfasında ufak da olsa bir not yayınlamaları gerekirdi. Biz de boşyere kitapçıları, dergi-gazete bayilerini turlamazdık.
Yayın hayatı da ebatları gibi kısa oldu derginin. En kötü tarafı ise bu dergiyi hiç inceleme şansımın olmamış olması.
Vogel'in doğan medya grubuna satılmış.Basılmamasını sebebi bu olabilir.
Eğer gerçekten Doğan Medya Holding'e satıldıysa büyük hata yapmışlar bence. Sonuçta dünyada ün kazanmış bir derginin küçük boyutlu versiyonunun Vogel dışında bir kuruluşa satılması, Vogel'ı ve dolayısıyla CHIP Dergisi'ni kayba uğratacaktır. Ama bana pek mantıklı gelmedi satış işlemi. Umarım böyle bir satış gerçekleşmemiştir.
tuncabEğer gerçekten Doğan Medya Holding'e satıldıysa büyük hata yapmışlar bence. Sonuçta dünyada ün kazanmış bir derginin küçük boyutlu versiyonunun Vogel dışında bir kuruluşa satılması, Vogel'ı ve dolayısıyla CHIP Dergisi'ni kayba uğratacaktır. Ama bana pek mantıklı gelmedi satış işlemi. Umarım böyle bir satış gerçekleşmemiştir.Tuncab chip toptan doğan medya grubuna satılmış.Yanlış anlamışsın galiba.