"Mirac Kandili İslam dininde kutasal sayılan gecelerden biridir. Recep ayının 27. gecesidir. Müslümanlar bu gecede Hz. Muhammed'in Mekke´deki Mescid-i Haram´dan, Kudüs´teki Mescid-i Aksa´ya götürüldüğüne, oradan da gökleri aşarak, Cenab-ı Allah´ın katına ulaştığına inanırlar. Bu olaya Mirac denir. Beş vakit namaz, bu gecede farz olmuştur."."wiki"
Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
- 1
- 2
Hepimizin Mirac kandili mübarek olsun
Özellikle ülkemizin başında dolaşan musibetlerin bertarafı için de bolca dua etmeliyiz.
Türkiye'nin çölleşmeye doğru gitmesi
Susuzluk
Ormanlarımızın yanması-yakılması
Bu vatanı gerçekten seviyor sak, TEMA vakfının uyarılarını dikkate alalım. Başka söze gerek yok. Türkiye elden gidiyor.
Bütün İslam aleminin Mirac Kandili mubarek olsun.
Bütün İslam aleminin Mirac Kandili mubarek olsun.
MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN DOSTLAR...
DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİYLE...
EN GÜZELE EMANETSİNİZ...
SELAM VE DUA İLE...
sadece buradaki yazilarda kalmasin, uygulama yapalim ki bir anlami olsun, mubarek olsun.
herkesin kandili mübarek olsun
tüm islam aleminin miraç kandili bübarek olsun.
Arkadaşlar,
hepinizin ve Tüm islam aleminin Mirac kandili Mübarek olsun...
Namaz Mü'minin miracıdır. O halde; bu geceyi bol bol namaz kılarak İhya edelim...
Mirac gecesi peygamber efendimize Hediye Olarak 3 şey verildi.
1- Beş Vakit Namaz
2- Bakara Suresinin son Ayetleri...( Amenerrasulu Diye bilinir. Yatsı Namazından sonra okunur.)
3- Allah'a ve Resulune inanıp, Ona (Allah'a) şirk koşmayanların cennete gireceği.
Bu gecenin kıymetini bilelim... Bu 3 Şey Süs olsun diye verilmedi.
O halde Bize verileni geri çevirmeyelim... İlahi Mesaja Tam Anlamıyla tabii olalım...
Allah teala Hepinizden razı olsun...
Saygılar...
arkdaşlar hepimizin Miraç Kandili Mübarek Olsun
Herkesin Miraç Kandili Mübarek Olsun
ailenizin ve sizlerin Kandili mübarek olsun
byzihhArkadaşlar,
hepinizin ve Tüm islam aleminin Mirac kandili Mübarek olsun...Namaz Mü'minin miracıdır. O halde; bu geceyi bol bol namaz kılarak İhya edelim...
Mirac gecesi peygamber efendimize Hediye Olarak 3 şey verildi.
1- Beş Vakit Namaz
2- Bakara Suresinin son Ayetleri...( Amenerrasulu Diye bilinir. Yatsı Namazından sonra okunur.)
3- Allah'a ve Resulune inanıp, Ona (Allah'a) şirk koşmayanların cennete gireceği.Bu gecenin kıymetini bilelim... Bu 3 Şey Süs olsun diye verilmedi.
O halde Bize verileni geri çevirmeyelim... İlahi Mesaja Tam Anlamıyla tabii olalım...
Allah teala Hepinizden razı olsun...
Saygılar...dualarda buluşmak üzere tüm forum cemaatinin kandili mübarek olsun
tüm islam aleminin kandili mübarek olsun.
Tüm İslam aleminin kandili mübarek olsun.
herkesin kandilinin mübarek olması dileğiyle...
miraç deyince namaz miraçta emrolundu biliyorsunuz acaba forumda beş vakit namaz kılan arkadaşlarımız varmıdır.
sadece merak ettim
Bu miraçta hep birlikte kendi miracımıza çıkabilelim inşallah...
Sevgilerle,
Herkesin kandilini kutlarım.
bir dostmiraç deyince namaz miraçta emrolundu biliyorsunuz acaba forumda beş vakit namaz kılan arkadaşlarımız varmıdır.Ben kılmıyorum. Eşşekliğimden...
sadece merak ettim.Forum cemaati olarak herkes aynı anda namaz kılıp dua etsin. Nede olsa herşeyimiz ortak.Aynı amaçla burdayız, aynı milletin insanıyız ve aynı dinin mensubuyuz. Hepimiz aynı geceyi yaşayacağız.
Son Düzenleme: ExCeLLiuM ~ 10 Ağustos 2007 17:42
Bütün Müslüman'ların mübarek olan MİRAÇ KANDİLİ'ni tebrik eder, bu geceyi dua ile, ibadet ile geçirmenizi, bu gecede, imanınızı ve İslamiyet'i yaşayışınızı inkişaf ettirmenizi Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.
bir dostmiraç deyince namaz miraçta emrolundu biliyorsunuz acaba forumda beş vakit namaz kılan arkadaşlarımız varmıdır.5 vakit kılamasamda cumaları kaçırmam.
sadece merak ettim
eskiden öss hazırlıkta ışık dersanesinin yurdunda kaldım
o ortamda kendi kendime etkilendim ve başladım 5 vakit kılıyordum hatta sonraları yurtta imamlık da yapmışlığım vardır
tüm müslümanların hayırlı kandilleri olsun...Allah(cc) bizi kötülerden ve kötülüklerden esirgesin.
- 1
- 2