Misafir ve Üyeye ayrı link gizleme...

aliorala
10-10-2011, 11:43   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

Selam arkadaşlar forumda arama yaptım konuya dair ama herhangi bir sonuç alamadığım için konu açtım...

Arkadaşlar konu başlığından anlaşılacağı üzere misafirlere link gizleyebiliyoruz bunda sıkıntı yok ben işi biraz daha kurcalama yaparak üyelere de bazı linkleri yasaklamak istedim uğraştım ama çok uğraştım sizlerinde fikirlerini almak istedim. Şimdi xml dosyasında şöyle bir kod var;

[ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
</phpcode>         </plugin> <plugin active="1" executionorder="5"> <title>Ziyaretçiler Konu Linklerini Göremez.</title> <hookname>postbit_display_complete</hookname> <phpcode><![CDATA[          if (!$this->registry->userinfo['userid']) { $this->post['message'] = preg_replace("!<a[^>]*(ftp|http|www)(.*)</a>!siU", $vbphrase[nolink], $this->post['message']);   } ]]></phpcode>  

ben ise şöyle birşey yaptım bu xml dosyasından bir tane daha kopyaladım içeriğini değiştirdim. Şu hale geldi;

[ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
</phpcode>         </plugin> <plugin active="1" executionorder="5"> <title>Üyeler Konu FTP Linklerini Göremez.</title> <hookname>postbit_display_complete</hookname> <phpcode><![CDATA[          if (!$this->registry->userinfo[2]) { $this->post['message'] = preg_replace("!<a[^>]*(ftp)(.*)</a>!siU", $vbphrase[nolinks], $this->post['message']);   } ]]></phpcode>  
Fakat misafirlerde sıkıntı yok misafirler linkleri görebilmek için üye olması gerekiyor. Üyeler için yaptığımsa bütün gruplara linki gizliyor.

Benim istediğim şu ziyaretçiler ftp, http, www ile başlayan linkleri görebilmek için üye olsun, üyeler ise ftp linklerini görebilmek için VİP olması zorunlu olsun ve ziyaretçi için gelen register.php yarine payments.php sayfasına yönlensin. Bana bu konuda yardım edecek varsa inanın çok sevinirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Devamı burda: Misafir ve Üyeye ayrı link gizleme... 

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 10 Ekim 2011 13:33