iyi günler hepinize. philips marka cep telefonundan çektiğim videoları bil. ime attım ancak görüntüler mjp formatında olduğu için hiçbir medya oynatıcı tarafından açamadım. internette yaptığım araştırma sonucu mjp player isminde bir program buldum ve kurdum. çektiğim videoları oynatıyor ancak çok küçük bir ekranı var. mjp formatını normal olarak oynatabilecek bir player biliyorsanız lütfen bildirin. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
mjp formatı
Telefonunuzda çektiğiniz videoların çözünürlüğü 320x276 piksel gibi bir değerse çok küçük olması doğal ve başka bir programla açabileceğinizi de sanmıyorum. Ancak cep telefonunun tam modelini yazarsanız hangi formatta kayıt yaptığına bakabilir ve daha net bir cevap verebilirim.
http://translate.google.com.tr/t ... q%3DMJPEG%26hl%3Dtr
burada dosya formatı ile ilgili bilgiler var ancak herhangi bir programdan bahsedilmemiş. (Not: Google çeviri sayfasıdır.)
bu
pardon yemekteydim telefonumun markası philips S 890 mjp formatında çekiyor. 3-4 yıllık bir telefon yani eski.
Kardeş telefonun 128x104 piksel video çekiyor. telefonun ekranı bile 128x160 piksel olduğuna göre çektiğin görüntünün telefonun ekranından daha küçük olması gerekir. Dönüştürücü program bulsan bile görntünün kalitesini arttıramazsın.