oyunda hile hack küfür vb olmadığı
gerçek para ile alınan itemlerin oyunun dengesini bozmadığı
türkçe veya ingilizce bir mmorpg arıyorum, önerileriniz?
MMORPG önerisi
- 1
- 2
fps tarzı sölicem crossfire olabilir :)
Arkadaşım priston tale 2'nin kapalı betasında bulundum gayet keyifliydi. yakında open betası açılıcak deneyebilirsin bence... grafikler açısından oldukça iyiydi oynanabilirliği yüksek. çok fazla yetenek şansın var ve cash item'ları oyunda dengeyi ciddi anlamda bozmuyor... oyunda ki ortamda gayet iyiydi. kapalı beta kapandığından beri bir boşluğa düştüm :D açılsın artık diye iple çekiyorum zamanı
Lord of The Rings.. Elini cabuk tutup oynamaya baslarsan, Isengard paketi gelmeden milleti yakalarsin. Ucretsiz versiyonu biraz kisitli ama yinede oynanabilirligini cok etkilemiyor. VIP uyeligi ise aylik 10 dolar. Ucretsiz olarak oynayama baslamani ve begenirsen VIP e gecmeni oneririm. Hele birde Lord Of The Rings kitaplarindan yada filmlerinden hoslanmissan. Bu oyuna taparsin. Olaki oynayama karar verirsen ..Firefoot serverinda 65 level Champ krakterim var, orada hesap acarsan pm at bana.
wow diyebilirdim ama bu dakikadan sonra cok ezik kalabilirsin oyunda ve gerçek para ile oyun içi gold satışı oldugu için sarmayabilir seni.
bunun yanında türkçe oyun dersen sana priston tale 2 türkiye yi önerebilirim. kapalı beta sürecinde oynadım. grafik olarak wowa denk hile küfür ortamının olmadıgını gördüm. seviyeli konuşmalar var ve sürekli gmler oyun içinde ilgileniyorlar. oyun şu anda açık betaya geçiş sürecinde. mart ayının ortasında açık beta gelecekmiş. bence priston tale 2 yi denemelisin arkadaşım
priston tale 2 yi 10 lvl e kadar deneme şansım oldu. iyi bir oyuna benziyor. fakat en az 5 tane uzun süreli online oyun oynayışımın verdiği tecrübe ile tek tavsiye edebileceğim şudur. free to play oyunlardan uzak durun. en iyisi her ay paranı ver rahatına bak. hack olmaz küfür olmaz dengesizlik olmaz.bu yüzden de wow , aion , age of connan gibi oyunlardan birini tercih etmen senin yararına olacaktır.
Arkadaşlar priston tale 2 açık beta 24 mart yani bugün saat 18 de açılıyor haberiniz olsun :D :D :D
Sana Rift'i öneririm. Bu konu hakkında google yazarak ve sayfasına girerek bilgi alabilirsin. Wow ve knight a benzetiyorlar hele en çok da wow'a. Oyun genelde şu anki olan bütün tarz online oyunlardan eklenti yapmış kendine. Sanırım oyun çıkalı 1 ayı geçmedi.
http://aliveingames.com/oyunlar/ mmorpg arayan arkadaşlar bu listeye bakabilirsiniz.
17 + isen Requem Memento Mori 'yi öneririm,
detaylı bilgi için google'a "requiem türkiye" yazarak ilgili siteye ulaşabilirsin.
ilk başta yazdığın kriterlere göre Rift diyebilirim.
ilgilenirsen bana mesaj atabilirsin
http://gamemagazin.net/video-game-review/karahan-online/ bu oyunu deneyebilirsin item malldaki itemler oyun içersindeki pvpyi öyle anam anamlık bozmuyor.
Kesinlikle Drakensang öneririm. Söylediklerine tamamı ile uyuyor.
Runes of magic tr oyna oyun full turkce ve grafikler cogu oyundan bin kat iyi ve cifte sınıf ile savascı rahip(cancı,saman,priest ne diyosanz) acıp vi sınıta heal atabilme ve elit skıller ile kendi skillinizi yapablirsiniz Evcil ve binekleri saymadm bile... :)
Fps olarak en iyisi Point Blank
- 1
- 2