Mobil iletişimin yeni yolu WeChat Türkiye'de

CHIP Online
03-04-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Son zamanlarda giderek daha popüler hale gelen WeChat, artık Türkiye'ye de hizmet veriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mob ... rkiye-de_39552.html

Aynı anda hem iletişim kurmanıza hem diğerleri ile temasta kalmanıza hem yeni insanlar ile tanışmanıza hem de eğlenmenize imkan veren ve sadece bir tık uzağınızda bulunan bir uygulamaya sahip olmaya ne dersiniz? Tüm bunları gerçekleştirmenin en iyi yolu olan ve aynı zamanda ses, video, fotoğraf ve metin iletileri gönderimini de destekleyen yeni ve güçlü mobil iletişim aracı WeChat, nihayet Türkiye'ye geldi. 2011'de tanıtıldığından bu yana geçen iki senede dünya çapında 300 milyon kullanıcı hesabına ulaşan WeChat, mobil iletişimde yeni yollar açıyor.


Tüm önemli akıllı telefonlarda, 17 farklı dilde kullanılabilen mobil sosyal iletişim uygulaması


iOS/Android/Windows/Blackberry OS işletim sistemlerinde 17 farklı dilde kullanılabilen bir mobil sosyal iletişim uygulaması olan WeChat, aralarında sesli/görüntülü sohbet, yazılı mesajlaşma, grup sohbeti, "Moments – Anlar" (sosyal), "Look Around - Etrafa Bak", "Shake – Salla" ve diğer birçok yaratıcı işlevin de bulunduğu çok sayıdaki özelliği sayesinde kullanıcılara dostları, aileleri ve diğerleri ile temasa geçmenin ücretsiz ve devrimci bir yolunu sunuyor. WeChat, dünya çapında bir mobil iletişim aracı olmanın da ötesinde Moda ve Aşk'ı da temsil ettiğini diğer ülkelerde daha şimdiden kanıtladı.


Uygulama ücretsiz olarak indirilebiliyor


Ücretsiz olan uygulamanın indirilmesi, kurulumu ve kullanımı da çok kolay. Kullanıcılar, Facebook hesapları ile WeChat'e girebildikleri gibi cep telefonu numaraları ile de kayıt yaptırabiliyor.


Tüm Konu: Mobil iletişimin yeni yolu WeChat Türkiye'de

Kaynak: www.chip.com.tr