Laptop kullanıyorum oyun oynıcam fakat kullandığım ekran kartı sorun yaratıyo ( Mobile Intel(R) GMA X3100 ) Bunun degiştirebilme gibi durumumuz varmı . Varsa oyun için Ekran kartı ne olmalıdır.
Mobile Intel(R) GMA X3100 Diz üstü ekran kartı
Neden peki ? sebebi nedirki ?
çünkü anakart üzerine montelidir ekran kartları ama bazı laptoplarınki değişebilyormus mesela bende casper nirvana var o değişebiliyor
Yani değiştiremicem .. Ben bu aksam bi götüreyim o zaman bilgisayarcıya değişe biliyomu diye bi baksn ona göre yoksa çok kötü ya pes 9 - 10 oynarken sorun yok , ama online oyun oynarken sorun yaratıyo .
online oyun oynarken kasıyorsa ekran kartı ile ilgili değil emin ol ama bu arada o ekran kartınında PEs 9 açması maşallah valla öte yandan senin ekran kartı tümleşik ekran kartı takılabilmesi için anakartının MXM özelliğini destekliyor olması lazım bunu bbir sor google dada arat ne demek istediğimi anlıcaksın görsel olarak .
Tamam araştırıyorum sağol yardım için .
Peki ekran kartıyla degilde neyle alakalı ?
internet bağlantın büyük bir ihtimalle bende mesela call of duty 6 single player mod da takılmadan oynuyorum ama mesela 40 kişilik severa girdiğimde bir şey indirirsem ufak tefek hemen ufak kasmalar baslıyor ama 40 kişilik servera girdiğimde ping olmasın hiç kasma olmuyor bence internet hızınla ilgili bir problem bide türk serverı sahip oyunlar dene mesela counter strike bak bakalim ondada aynı problemi yasıcakmısın
Yani değiştiremicem .. Ben bu aksam bi götüreyim o zaman bilgisayarcıya değişe biliyomu diye bi baksn ona göre yoksa çok kötü ya pes 9 - 10 oynarken sorun yok , ama online oyun oynarken sorun yaratıyo .
Sistem Özelliklerin Ne ? İŞlemcin? Ram ? Pes 2009 Nasıl Oynuyosun Hayret Doğrusu :) Ben Fifa 2007 Oynuyamıyorum :))
SeLam arkadaslar knight online oynıcam fakat bendeki pc de Pes10 oynayabiliyorum ama knight online girdiğimde aşırı derece kasma oluyor Pcnin özelliklerini yazcam size yardımcı olursanız sevinirim..
Ekran Kartı:Yonga türü: Mobile Intel 965 Express Chipset Family
DAC Türü :Internal
Bellek Boyutu:256 mb
Bağdaştırıcı Dizesi: Mobile Intel GMAX3100
Bios Bilgileri:Intel Video BIOS
Intel Pentium Dual Cpu 1.60 GHz 1.99GB Ram
Sistem:Windows XP PROFESSİONAL
Versiyon 2002
Servide Pack 3
bütün özellikler burda yardımm..! :)
SeLam arkadaslar knight online oynıcam fakat bendeki pc de Pes10 oynayabiliyorum ama knight online girdiğimde aşırı derece kasma oluyor Pcnin özelliklerini yazcam size yardımcı olursanız sevinirim..
Ekran Kartı:Yonga türü: Mobile Intel 965 Express Chipset Family
DAC Türü :Internal
Bellek Boyutu:256 mb
Bağdaştırıcı Dizesi: Mobile Intel GMAX3100
Bios Bilgileri:Intel Video BIOSIntel Pentium Dual Cpu 1.60 GHz 1.99GB Ram
Sistem:Windows XP PROFESSİONAL
Versiyon 2002
Servide Pack 3
bütün özellikler burda yardımm..! :)
Arkadaşım Sen Herşeyden Önce İŞLetim Sistemini Değiştir. Vista Yada Windows 7'ye Gec (Premium Sürümüne). Çünkü İntel GMA X3100 Windows Xp'de Çok Düşük Performans Sergiliyor. O Kart Vistaya Göre TasarLanmıştır. Sürücü Sürümü iLe Directx 10 Destekliyor. Vista ve Windows 7'de O Karttan XP'den Daha iyi Performans aLacagına İnan :)
O zaman XP geçiş yapayım?Peki gene bi sorun olursa ne yapcaz?
Ya arkadasım bana yardım edersen çok büyük sevaba gireceksn yemin ederim okuldan geliyorum oyun oynıcam oynayamıyorum yazın hiç bişey yapamadım hediyede geldi bu dizüstü geride veremem al bunu sağlam ekran kartı getir diye ..Böyle Forumlara konu açdm.
arkadaşım vistaya 7 ye falan geçme ben daha 7 ultimate yi sildim aynı rezalet şimdide güncel driver arıyorum Intel GMA X3100 için xp den şaşma ciddiyim