Arkadaşlar Bu dedigim olay yapılabilir mi. hiç denemedim. Yapılırsa Fazla Para gelir mi :d
Modem kullanmadan internette girme
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj
:D turkcele gıdılır bilgisayardan internet kampanyasına uye olunur:)aylık 1 2 mılyar odenır
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj
hiko91:D turkcele gıdılır bilgisayardan internet kampanyasına uye olunur:)aylık 1 2 mılyar odenıNe 1-2 milyarı?!
Taahhüt Süresi Paket Adı Faturalı Hatlar
Paket Ücreti* Paket Aşım Fiyatı TL/MB
24 ay İnternet L Paket (250 MB) 29 TL 0,13 TL
18 ay İnternet XL Paket (1 GB) 39 TL 0,13 TL
12 ay İnternet XXL Paket (3 GB) 59 TL 0,13 TL
corpixxmodemi çıkartıp. line girişini pc arkasına takıoz. yerel ag kurup ıd ve şifremizi girioz. İnternete Baglanıyoruz. Ancak Hız'ı geçebilirmiyiz hiç denemedim. çok para geliyor mus :Bunu bildiğim kadarıyla leptoplarda yapabiliyon ev telefonundan modem olmadan internete ancak hızını test etmedim mail bakıp çıktım:)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj
CU_GS7dogrudur ben bılmıodum fıyatlarını ama turksel oldugu ıcın ole tahömın etmıstım ozr.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
corpixxmodemi çıkartıp. line girişini pc arkasına takıoz. yerel ag kurup ıd ve şifremizi girioz. İnternete Baglanıyoruz. Ancak Hız'ı geçebilirmiyiz hiç denemedim. çok para geliyor mus :O modem değil mi Ali Can? Modem; faks modem...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
corpixxvar mı başka yolu :Wi-Fi var, kablosuz ağlar var ama bir şekilde mutlaka modem gerekiyor. Elektrik hatlarından internet vermeye çalışıyorlardı, Chip'te haberler vardı bu konuda birkaç ay önce.
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
51 mesaj
Daha önceden bir yerde okumuştum. Ev elektrik tesisatını televizyon anteni olarak kullanan sistemler varmış. Belki elektirik kabloları üzerinde veri iletişimi olabilir ancak ne kadar verimli olur orası tartışılır...
Sonuçta insanın yapabilecekleri, hayalgücüyle sınırlı...