modem markası
AİRTİES RT-205
(KABLOSUZ)
125 MBPS
WİRELESS
ADSL 2+
1 PORT MODEM
modem resetleme hakkında pek bilgim yok benim modem nasıl resetlenir aslında amacım rapidshare premium meselesi ve herkes modem resetlenince beklemene gerek kalmaz diyo arkada reset dümesi var oraya ne kadar basılı tutmam gerekiyor? basılı tuttuktan sonra resetlendimi ne yapmam gerekiyor? yani herşey sıfırlandımı sonra ne yamam gerekiyor? modemin bozulma riski varmı? ayarlar sıfırlandıktan sonra ne yapmam gerekli bilmiyorum bu yüzden korkuyorum! sıfırlandıktan sonra düzeltemem bozulur vb şeyler olur diye premium olayını kaldırmanın başka yolları varmı? program vb bide telefon fiçini çek tak adaptörü çek tak diyorlar işe yararmı biliyorum çok soru sordum ama neyapayım bilgim yok yardım ederseniz sevinirim
modem resetleme YARDIM
modemi resetlemek için modemin arkasındaki açma kapama düğmesine basman gerekir. modemin arkasındaki reset tuşuna uzun basarsanmodemin tüm ayarlarını resetlersin. yani modemin elektriğini kesmen yeterli oluyor. ancak bunu yapan exehazır exe dosyası var airties için ben de onu kullanıyorum indirip exe dosyasına çift tıklaman yeterli modemi tekrar başlatıyor. ayrıca jdownloader gibi universal share gibi programlara da entegre edebiliyorsun indir kullan
http://huseyint.com/projeler/ResetModem/ResetModem.zip
yardım ettiğiniz için teşekkür ederim sorun çözüldü işe yarıyor
Modemi Resetlemenin risk'i olmaz ama içerisindeki bellek belli süre sonra sapıtabiliyor bir arkadaşımdan olmuştu 30'dk bir kendini resetliyordu tabi belki başka nedenden dolayıdır resetleme yerine statik ıp yani Gerçek ıp sabit diyilse 192.168.2.1 gibi lan yada wireless 'da yazan ıp diyildir gerçek ıp nete çıkmamızı sağlayan bir ıp vardır o sabit diyilse modemi açıp kapatman (20-30saniye sonra) ve daha sonra açarsın gene dowland edebilirsin rapid'den istediğin gibi...!