Merhaba Chip Online kullanıcıları,
Ben İngiltere'den D-Link DKT-810 ALL-IN-ONE ADSL2+ MODEM ROUTER STARTER KIT modelindeki ADSL Modem / Router cihazını aldım. Aldığım internet sitesinde (Amazon) modemin her türlü ADSL bağlantı tipine uygun olduğu yazıyordu (bkz. "The router can be used on any ADSL, ADSL2 or ADSL2+ type of Internet connection, as it has a modem built-in."). fakat modem geldiği zaman kutunun üzerinde "For BT Connections" şeklinde bir yazı gördüm ve bu yazı beni endişelendirdi (Aklıma aceba modem türkiye'de kullanıma uygunmu? sorusunu getirdi). İngiltereden D-Link firmasını arayarak onlardan bilgi almaya çalıştım fakat firmanın konu hakkında yeterli bilgisi yokdu, sonrasında BT firmasının internet sitesini bulup onlardan bilgi almaya çalıştım ama neyazıkki oradan da bir sonuç çıkaramadım. Modem çok pahalı bir modem ve eğer türkiye şartlarında kullanılamıyorsa, aldığım yere geri iade etmeliyim. Bu konu hakkında bana yardımcı olabilirseniz minnettar olurum.
Aşağıda modem hakkında detaylı bilgiler yer alıyor:
Serial No: PA0A17B000113
MAC ID: 001CF075FAF7
H/W Ver.:C2
F/W Ver.:EU_3.06L.04V_2.28
Ürünün alındığı web adresi: http://www.amazon.co.uk/D-Link-D ... d=1236635892&sr=8-1
İlginize Teşekkür Ederim,
Derviş Kayımbaşıoğlu