arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın ben hala adsl imin bağlanmasını bekliyorum forumlarda dolaşmak işkence gibi geliyor şu anda bana.bende zoom x5 var yalnız biraz paraya sıkıştım ve modemi mi yeni almış olmama rağmen bir arkadaşıma aldığım fiyatın 20 milyon altına satıcam.yalnız sizden istediğim şu anda bana alabileceğim kdv dhil 50-60 dolarlık bir adsl modem tavsiye etmeniz.modemlerden pek anladığımı söyleyemem.bu arada hangi siteden albileceğimi de belirtiniz ve eski modemimden farkları neler olacak?+ ve - yönleri.size zahmet bana dialup işkencesi.anlatabiliyormuyum.
modem seçimi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben fiyat için bişi söyleyemem ama zoom kesin alma çünnkü en çok sorun çıkan ve devamlı her sorunda zoom un teknik servisinde içine yazılım geri yollanılan tek adsl modem zoom onun için ben hiç tavsiye etmiyorum....
anlamadım eyüp kardeş.cümlelerin çok devrik.biraz daha anlaşılır yazarmısın?
Ya aceleyle yazmaya çalışınca yukarıdaki gibi oluyor işte zaten benim yazdıklarım hep büle oluyor ama hadi neyse...
Yani şuan ADSL piyasasında en çok arıza çıkan modem zoom. Herhalde modem in içindeki yazılımda bir sorun var çünkü teknik servisine yollanılan modemlerin %60 ı falan yazılım atılıp geri yollanılıyor. Ben olsam zoom un haricinde başka bir marka alırdım.
bence su sırlamaya bı goz at fıyat bkımından yazıyorum
dlink 500g........54$
onixon 200eu.......51$
onixon 100usb.......37$
inca usb......41$
inca ethusb pouter 4port........54$
usb hiç tavsiye etmem ama yazdıgın usb ler oldukca ıı ama sen yinede ethernet almaya çalıs
arkadaşlar seçimi size bırakıyorum.50-60dolar kdv dahil bir adsl modem ilıcam.siz olsanız ne alırdınız.
abi been yazdıgın modemı onerıom yıne DLİNK 500G ethernet cıkıslı usb deıl yanı uzun lafın kısası usb almada hani ethernet cıkıslı varsa onalrdan bırını al
50 veya 60$ inca markalı modemi kullana bilirsin hiçbir sorun vermiyor
(tek portlu+usb)
ben dialup la bağlanıyorum da bi zahmet kısa yoldan ulaşbileceğim linkleri de verirseniz dahi bir yardımcı olmuş olursunuz.
ewt bi dolas siteleri gold,yonsis,eksen gibi yerler bak
Tek portlu GEEK var bende var süper hiç bir sorun çıkartmıyor
En iyisi senin elinde olanı şu anda satma bence...Bırak biraz daha paraya sıkış ilerde pişman olmaktansa ...[alinti]Gönderen : free_x_man
arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın ben hala adsl imin bağlanmasını bekliyorum forumlarda dolaşmak işkence gibi geliyor şu anda bana.bende zoom x5 var yalnız biraz paraya sıkıştım ve modemi mi yeni almış olmama rağmen bir arkadaşıma aldığım fiyatın 20 milyon altına satıcam.yalnız sizden istediğim şu anda bana alabileceğim kdv dhil 50-60 dolarlık bir adsl modem tavsiye etmeniz.modemlerden pek anladığımı söyleyemem.bu arada hangi siteden albileceğimi de belirtiniz ve eski modemimden farkları neler olacak?+ ve - yönleri.size zahmet bana dialup işkencesi.anlatabiliyormuyum.
[/alinti]
D-LINK modem tavsiyemdir serdar biraz araştır kullanan lar da hiç şikayet duymadım...
Araştırdım Chip dergisinden tut Pcnet dergisine kadar Kadıköydeki Eksen ile Gold Bilgisayar Mağazalarına kadar en iyisi ve kalitesi olarak şu an Zoom gözüküyor..Kullananlar demişsin ama bu şikayet olma olasılıkları farklı, farklı..Biz evde 4 arkadaş kullanıyoruz neti resmen sömürüyoruz ama bana mısın demiyor..Neyse renkler ve ... tartışılmazmış..Bu arada 10 mesaj daha atarsan 1000ler kulübüne giriyosun hadi bakam hayırlı olsun..
şu an 100'ü geçtim 101.mesajım oldu.hadi bakalım hayırlısı.sağolun