selam arkadaşlar ben üst kattaki komşumuzdan 4 gb limitli internetlerine ortak oldum modemleri ttnetin verdiği zrkel yani birimiz usb den birimizde eternetten bağlanıyoz şimdi ilk sorum üstteki komşumuz modemi hiç kapatmasa sorun olurmu herhangi bir yanma falan ikincisi ise bu limit nasıl doluyor mesela youtubda klip izlerken,messengerde chatleşirken limit dolarmı çünkü dikkat ettimde indirdiğim dosyalarlan ttnetteki limitim arasında baya bir fark oluyo[bende bu işe şaştım kaldım
modem ve diğer sorunlar
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
147 mesaj
modemde yanma olmazda yinede sürekli açık olması ilerde bir sorun yaratabilir.arada kapatıp dinlendirmek gerekir.ikinci sorun ise evt internetle ilgili her yaptığın iş kotandan düşürür.buna youtube msn internette gezinme dahl.
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
71 mesaj
1.si modem sürekli açık kalırsa ısınmadan dolayı ömrünü kısaltmış olursunuz o da şansa kalmış 1 yada 2 senede gidebilir
2.si ise 4 GB limitli internet tarifelerinde nekadar kullanıcı sayısı artarsa okadar kota harcaranır.Msn chat gibi iletişim programları kotayı yemezde internet üzerinden müzik dinlemek yada klip izlemek limitinizi zorlar ki buda ay sonunda fazla para ödemenize neden olur.. burdan kotanızı takip edebilirsiniz.