arkadaşlar benim modeme bir ben birde kuzenin pc bağlı ortak kullanıyoruz altlı üstlü oturuyoruz. şuan internetten bişey indirmeye çalışıyorum fakat kullandığım program zaten bişeyler idirdiğimi ve beklemem gerektiğini söylüyor. kuzenin pc ye baktım o bişey indirmiyor. benim ip idiriyormuş. acaba modeme girmiş olabilirlermi ? modemim şifreli.
modeme bağlantı
üstat o rapidin
seni premium üyelik alman için yapmış olduğu bir uygulama
ama rapidden bişey indirmedimki ilk defa şimdi indiriyorum ip'in zaten şuan bir dosya indiriyor diyor.
tamam işte çogu free kullanıcı karşılaşıyor o sayfa ile bende karşılaşıyorum normal yani
ama aklında şüphe kalmasın diyorsan modem arayüzünden kontrol edebilirsin, modeme kimler bağlı diye
e2008üstat o rapidindoğrusu helal olsun. sorudan bunu anlaman... arkadaş doğru söylüyor. program deyince ben de başka birşey anlamıştım. çoklu indirmeyi premium hesap sahipleri, yani ücretini ödeyenler yapabilir.
seni premium üyelik alman için yapmış olduğu bir uygulama
arkadaşlar :) ben jdownloader kullanıyorum premium hesabım yok partlardan 1.yi indirip 15dk sonra otomatik 2. partı indiriyor. normalde böyle ama programı bugün açtığımda 1dk. dan geriye doğru saydı sıfırlanınca yeniden geriye saymaya başladı yanında da şuan ip niz başka bir dosya indiriyor gibisinden bir yazı vardı modemi kontrol ettim bağlı olanlar bir ben birde kuzenin pc. programı kapattım ve firefoxdan yeniden denedim aynı şey orda da var ip numaram dosya indiriyor diye gözüküyor pc yi kapatıp açtım yine aynı. benim pc ye girmiş olma ihtimalleri varmı ? bunu nerden kontrol edebilirim ?
moonironarkadaşlar :) ben jdownloader kullanıyorum premium hesabım yok partlardan 1.yi indirip 15dk sonra otomatik 2. partı indiriyor. normalde böyle ama programı bugün açtığımda 1dk. dan geriye doğru saydı sıfırlanınca yeniden geriye saymaya başladı yanında da şuan ip niz başka bir dosya indiriyor gibisinden bir yazı vardı modemi kontrol ettim bağlı olanlar bir ben birde kuzenin pc. programı kapattım ve firefoxdan yeniden denedim aynı şey orda da var ip numaram dosya indiriyor diye gözüküyor pc yi kapatıp açtım yine aynı. benim pc ye girmiş olma ihtimalleri varmı ? bunu nerden kontrol edebilirim ?bence böyle bir ihtimal yok. premium hesabınız olmadığı için, o anda dosya indirdiğinizden, yeni dosya indirmeye izin vermiyor. sorun bu.
arkadaşım dosya falan indirmiyorum indiremiyorum :) sorunda bu . kullandığım programı 1 aydan fazla bir zamandır çok güzel bir şekilde kullanıyordum bugün böyle olunca kuzen indiriyor sandım gittim baktım bişey indirmemiş ve indirmiyor . açık portdan falan pc ye girme ihtimalleri varmı ? onu nerden kontrol edebilirim acaba ?
üstat portları kontrol için
çalıştır/cmd/netstat -an
ama endişelenme bak mesela modemi açıp kapat o uyarıyı vermeyecektir
moonironarkadaşım dosya falan indirmiyorum indiremiyorum :) sorunda bu . kullandığım programı 1 aydan fazla bir zamandır çok güzel bir şekilde kullanıyordum bugün böyle olunca kuzen indiriyor sandım gittim baktım bişey indirmemiş ve indirmiyor . açık portdan falan pc ye girme ihtimalleri varmı ? onu nerden kontrol edebilirim acaba ?indirmeye başlanmış sonra iptal edilmiştir. modemi kapatıp açınca düzelir arkadaşın dediği gibi.