Modeme Erişemiyorum Lütfen Yardım Edin Modem Markası HUAWAI Ne Denediysem Olmuor Sorun Neden Kaynaklanıor Olabilir Yardım edermisiniz....?
Modeme Erişemiyorum Yardım !
Modemin arkasında ufak bir swic war arkadaşım onu 5 sn basılı tut sonra ayarları yeniden yapılandır Büyük ihtimalle giriş adın Admin; şifren: Password olcaktır. yada
giriş:User şifre:password de olabilir
Arkadaşlar Herkez Teşekkur Ediyorum Modeme Reset Attım Hala Aynı Başka Öneriniz Varmı?
olmadı Gene Neden kaynklanıor olabilir.
resetlemene rağmen hala fabrika ayarlarına geri dönmediyse donanımsal anlamda bir sorun olduğu aklıma geliyor...modemin içerisinde kullanıcı arayüzüne girilen bilgileri (kullanıcı adı ve şifresi vb..) saklayan bir bios devresi olduğunu biliyorum..acaba zarar gördüğü için üzerine yeni bilgi yazılamıyor olabilir mi?? ufak bir araştırma yaptığımızda modemin fabrika ayarlarında kullanıcı adı ve şifresi : admin olarak geçiyor...
IP=192.168.1.1.
User: admin
Password :admin
Modemin giriş detayları yukarıdaki gibidir. Eğer Değişmiyorsa Reset Atıp Denemen Gerek onuda yaptım diyorsan Modem TTNet hediyesi ise user: admin pass : ttnet . yok buda olmadı diyorsan modem üreticini arayıp destek alabilirsin.
Beyler bişey daha sorucam Lütfen Burayada Bakarmısınız... https://www.chip.com.tr/forum/ark ... iyorum_t149833.html
sıfreyı bulamazsan modeme reset at sıfre standrat olur
192.168.1.1 ip adresini yazıp girdiğimizde modem arayüzü bizi karşılıyor. Arayüzümüzün sağ alttaki dil seçeneğinden TÜRKÇE seçiyoruz. Modemimizin sağ üst taraftaki admin kullanıcısına "admin" şifremizi girerek ayarlar sayfasına bağlanıyoruz standart ı buymus