Arkadaşlar Başlıktanda Anlaşılacagı gibi modemın fişi çekip takmadan bilgisayarımın Ip Adresini Değiştirmek İstiyorum. Bu konuyla İlgili araştırma yaptım fakat cevap alamadım Lutfen denemiş Oldugunuz önerileri bizlerle paylasın (Yannış Anlaşılmasın) Şimdiden Teşekkur Edıyorum. Bu Herhangi bir program olabılır.Bir Şey daha isteyecegim Önerdiginiz Programın nasıl kullanıldıgına ait bir yazı veya resim yaparsanız gerçekten çok sevınmış olacagım ...</
Modeme Res Atmadan IP Değiştirme?
http://192.168.2.1/ adresine gir modeminin şifesi varsa yaz eğer kabuletmez ise boş bırak tamam'a tıkla girdikten sonra araçlara gir 2-3saniye bekle yan tarafta yeniden başlat diye bi buton göreceksin obutona tıkla reset atılıyor .. :)
[URL=http://img163.imageshack.us/i/adlyaa.png/][/URL]
Peki Daha Kısayoldan Tek Tuşla Yapabılecegım 1 şey yokmu?
arkadaşım sen bu ıp değiştirmeyi neden istiyosun? eğer rapidshare içinse jdownloader programını kullan.otomatik hallediyo ıp işini.sen sadece linkleri kopyalıyosun programa sonra program her indirme sonrasında otomatik ıp yı resetliyo.
Programsız eklentisiz kolay bir şekilde IP adresinizi değiştirin.
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
bu kodları not defteri icine kaydedip uzantısını farklı kaydet deyip .bat diye kayıt edin
ornek: ipdegistir.bat olcak dosya ısmı masaustune koyun her tıkladınızda dns ip degisecek.
rapıdshare den dosya ındırdıgınızde beklemenıze gerek kalmadan bır cok dosyayı boyle
by zxsel
Bir Program Uzerinden(...) Ip ban alıyorum. Modeme Res Cekınce Gıdıor Fakat başka yerlerdede oynuorum wilesle fln fılan... ondan boyle 1 şey istiyorum
Programsız eklentisiz kolay bir şekilde IP adresinizi değiştirin.ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renewbu kodları not defteri icine kaydedip uzantısını farklı kaydet deyip .bat diye kayıt edin
ornek: ipdegistir.bat olcak dosya ısmı masaustune koyun her tıkladınızda dns ip degisecek.
rapıdshare den dosya ındırdıgınızde beklemenıze gerek kalmadan bır cok dosyayı boyle
by
usb modem değilde router modemse ne olacak.
Bunlar hiçbir işe yaramayacak...
Hss Programının Chip.com.tr deki downloand sayfasının urlesini gönderebilirmisin veya kendı sıtesınden?