modemi aç kapa yapınca net gitti çok ilginç ama bi süre gelmedi net 2-3 sa gibi.bazende kendi gidiyor kalıyor öyle bi süre gelmemiyor net. biliyorum bi çok sebebi olabilir ama
modemi aç kapa yapınca net gitmesi sorunun modemde olduguna bi işaret mi ?
Modemi aç kapa yapınca..!
Modemle ilgili olabilir. Farklı bir modemle deneyin bakalım.
modemden kaynaklanıyor olabilir modem ne kaç yıllık daha önce sorun çıkrmış mıydı
işin garibi ne zaman kesileceği belli olmuyor pat bi bakıyorum net gitmiş :)
ttnet kampanyasından almıştım 1 yıl oldu
TT netten de modem alanlar pek muzdarip oluyor.444 0 375 arayın
son 1-2 haftadır böyle açıkcası şu zamana kadar çok iyiydi bi problem yoktu.int soğdum açıkcası bu arada cvp için tşk.
e2008...gelmedi net 2-3 sa gibi...TTNet'in meşhur "bulunduğunuz bölgede sorun var" kesilmelerine denk gelmiş olmayasın
Bende de nadiren bilgisayarı ilk açtığımda bazen msn açılmıyor, hata veriyor ama modemi kapatıp açınca düzeliyor. (pikatel-ttnet)
e2008ttnet kampanyasından almıştım 1 yılzykcellin modemi ise aldığın modem o tipler elekrirksel dalgalanmalardan çok fazla etkiliniyor elektirik dalgalandığı için gidiyor olabilir mesela mutfakta nonfrost çalışır net gider
airties rt 205 modem.
aslında alışmaya başladım net oldukça giriyorum artık.bu arada internetin beni nasıl bağladığını farkettim internet olmadığı zaman bi garip oluyor insan. bi noktada iyi oldu bu olay
int gidince şu adrese gir http://192.168.2.1/ giriyorsa intte sorun var gelmesse bi de kabloyla bağla derim
üstat modem arayüzüne girmiyor net gidince
senın sorunun aynısı arkadaşıma da olmuştu eve gelen hattan kaynaklanıyor sorun bunu telekom a bıldırıp hattı yenıletmen gerekıyor yoksa sorunun cozulmez
modemden degıl boşuna modemle ugraşma
e2008ttnet kampanyasından almıştım 1 yılkocaman bir geçmişl olsun ben dahil bu forumda birkaç arkadaşlın daha bozuk çıktı modemleri o modemi çöpe atkamtan başka çaren yok yenisinbi almalısın ben öyle yaptım
gokhan38aynı sorun arkadaşın da başına gelmıştı senın sorunun modemle alakası yok eve gelen hatta bı sorun var bunu telekom a bıldır hattı duzeltsınler yenılesınler problemın ortadan kalkacaktıModem de olabilir hat da. Deneyerek bakmak lazım.
modemde veya internet ayarlarını kontrol et mesala ıp adresini algılamıyor olabilir dikkat et böyle basit konular engeller neti
http://www.airties.com/product-details.asp?id=2&s=5&ci=6&dil=tr bu siteye girip modem firmwarenizin yeni sürümü çıkmışsa yenileyin firmware yi seçerken ttnet kampanyasını seçin indirin yükleyin işlem tamam