Arkadaşlar ben bilgisayarımı kapatsam bile modemimin lan ışığı hep yanıyor 2 tane modem denedim hepsinde yanıyor bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim ?
Modemimin Lan Işığı pc kapalıyken bile yanıyor ?
bu bir sorun değil modem ile kablo arası mesafe kısadır uzatırsan veya bilgisayarı kapattıktan sonra kasanın şartelini kapatırsan söner ama hiç gerek yok..
o bir hata değil mi donanımsal sorun ya da ?
hata olarak gözükmüyor o benimde AirTies modemimi pc kapattıkdan sonra bile LAN ışığı yanıyor ama yanıp sönmüyor yani herhangi bir transfer yok bununla beraber anakartın arkasındaki ethernet girişindeki Yeşil ışıkda yanıyor :)
ewt arkadaşların dediği gibi normal bu olayy
evet benim pc dede var ama bu bir sorun değil arkadaşım
şalterli prizlerden kullan.elektrikten tasarruf etmiş olursun.
matrax551şalterli prizlerden kullan.elektrikten tasarruf etmiş olursun.aynen öyle yapıyorum
Yada Bunca Kısının Dedıgı Senı Genede Rahatlatmıyorsa Ya Pc nın Sartelı Kapa YadaModemı Kapa Olmadı Modemle Pc Arasındakı Baglantı (Lan) Kablosunu Cıkart
güldürme beni pc ni kapattıında modemın Lan ışıkları tabii ki yanar çünki pc kapalı fakat fişi çekili deil sadece o yanmaz pc ne bağlı flash disk blueetooth a hala ve pc deki tüm parçalara fişten çekmediin sürece elektrik gider fişi sökükten sonra kesinlikle o ışık yanmaz...
FCWAREgüldürme beni pc ni kapattıında modemın Lan ışıkları tabii ki yanar çünki pc kapalı fakat fişi çekili deil sadece o yanmaz pc ne bağlı flash disk blueetooth a hala ve pc deki tüm parçalara fişten çekmediin sürece elektrik gider fişi sökükten sonra kesinlikle o ışık yanmaz...bu söylediğiniz şey her anakart için geçerli değil..(kesinlikle)