modemin ışıkları yanıyor ama internete girmiyor

karabasan555
16-12-2014, 17:46   |  #1  
karabasan555 avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
40 mesaj

merhabalar..dizüstü bilgisayarım windows 7 ve internete girebiliyorum..windows 8 masaüstü pc aldım bir tane sorunsuz internete girebiliyordum..windows 8 e alışamadığımdan onu windows 7 olarak formatladım..formatı sağlıklı bir şekilde atmış olmama rağmen modemin tüm ışıkları da yandığı halde masaüstü pc de nete giremiyorum..
acaba windows 8 e uyumlu bir ethernet kartı olduğu için mi giremiyorum..yani ethernet kart şu anki windows 7 yi algılamıyor mu..modemi resetledim, dns adreslerini otomatik yaptım yine de olmadı..

neden internete giremiyorum..

Ö1F1
16-12-2014, 23:08   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
32 mesaj

Normaldir sanırım masaüstün dede wifi kullanıyorsun bu win7nin kronik bir sorunu şanşına sana bozuk olan gelmiş tamamen şanş başka bir win7 kurarsın blki sağlamdır belki değildir yani bazı win7lerde wifi sorunu var ve sana sorunlu olanı gelmiş microsoft bu hatayi kabul etti ancak yama yayınlamadı çözüm ise ya ethernet kabnlosu ile bağlayacasın ya da usb wifi alacaksın ha şunu da belirtmeden geçmeyeyim başka bir modemde sorun çıkartmyabilir bu modeminin bozuk olduğu anlamına gelmez sorun win7de dediklerimi yaparan sorunu çözersin yada şanşını dene sağlam bir win7bulana kadar format at  bütün anlattıklarımı yaşadım bundan dolayı biliyorum ancak elimizdeki cözümler bunlar