modem_swiç

history83
01-11-2007, 19:12   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
758 mesaj

arkadaşlar neti 3 bilgisayara vermem gerekiyordu.tt netin kampanyasından modem aldık 1 tane haliyle tek çıkıştı.çoğaltmak için swiç aldım 8 li ve şu an onu kullanıyoruz,fakat bi sorun var tüm bilgisayarlar kapalı bile olsa 1 tanesinin ışığı hiç sönmüyor.ancak o bilgisayarın fişini çekersem sönüyo ışığı.swiçin 4 led var üzerinde yanan 1i netin ledi diğer 3ü bilgisayarların.hangi uca takarsam takayım o bilgisayardan gelen sinyal bilgisayar kapalı olduğu halde geliyo.diğerlerinde sorun yok ama sadece o bilgisayarda problem var.nasıl çözülür?Ağlıyor

sah1n
02-11-2007, 10:53   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Seninki problem değilki arkadaşım o led yansa nolur yanmasa ne nolur sana zararımı varki ?
O led i sönmeyen makinenin bios ayarlarına girip makina kapandınğında elektirik olayını tüm devredışı bırakman gerek ki o led sönsün.sen makineni kapatsan bile anakartına elektrik geliyor ve buda etnernet kartını çalışır vaziyette gösteriyor o yüzden yanıyor.

history83
02-11-2007, 12:39   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
758 mesaj

neden problem olmasın.sorun olmasa laf olsun diye yazmam buraya.sorun şu bişey indirirken reset atmam gerektiğinde adam da aynı anda bişey indiriyosa adamın bağlantı gidiyo.bunu takip edemiyorum.bikaçkez sorun oldu.onun ne zaman girip-çıktığını görmem lazım.ordan takip ediyodum şimdi olmuyo.bir de kota da zaten çok hızlı gidiyor bakıyorum adamların pc leri kapalı ışık yanıyor bi kaçak mı var diye;var sa anlamak için.umarım anlamışsındır sorunu.ben öyle laf olsun diye mesaj sayısı kasmak için yazanlardan değilim.neyse yazdığını bi deniyeyim.

Son Düzenleme: history83 ~ 02 Kasım 2007 12:54
life_vision
07-11-2007, 13:52   |  #4  
Taze Üye
3 mesaj

merhaba arkadaşlar ben de bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim.benim modemim de dsl ışığı yanmıyor ve bağlanmıyor internete.splinterri değiştim.bağlantılar vs. herşey doğru.telekpm mu aradım bana modeminde bağlantı var burdan dsl ışığı yanıyor görünüyo cevabını verdiler.gakat benim internet bağlantım olmuyor.birde ağ bağlantılarım kısmındagelen ve giden kısımları var orada giden 350 gelen ise 3 te sabit duruyor.telekomdaki adam bana modemin içinde bişey yanmış olabilir dedi.siz ce neden acaba.bazan dsl ışığı yandığında da internete bağlanmıyor.şimdiden teşekür ederim.