codewriter sormuş:
Daha 3-4 gün önce kurmuş olduğum sistemimde, Modern başlat menüsündeki proğramlara sağ tıklayamıyorum. Klasik başlat menüsündeki proğramlarda sağ tıklayabilmeme rağmen, moderne geçtiğimde galiba kitleniyor. Başlat'a sağ taklayabilmeme rağmen modern başlatta kurulan proğramlara ve diğer menü öğelerine sağ tıklayamıyorum. GPEDIT.MSC ye de bakmama rağmen bu kilidi bir türlü kıramadım, yardım lütfen...
Ayrıca oyun oynarken aradan 15-20 dk geçtikten sonra masaüstüne dönüyorum. Acaba bilgisayarım çok mu ısınıyor? Kasam GMC H70 İçinde 2 adet 80 mm fan var(ön ve arka)Ayrıca işlemci için sol kapakta bir egzos çıkışı var. PSU um ise TAGAN 600w, Nvidia nın son driveri yüklü. İşlemci oyundayken 45 derecelere kadar çıkıyor ki bu değerler işlemci için normal galiba. Bu sorunum için de bir yorum yaparsanız çok sevinirim.
Bu iki sorun benim için çok önemli, yorumlarını bekliyorum.Kolay gelsin, iyi çalışmalar...
Öner DEMİRKAZIK
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
İŞL.SİS: XP PRO S.P. 3
Intel C2D E8400 İşlemci
2 GB(2 X 1 GB) OCZ Ram
Zotac 8800 GT AMP
Seagate 320 GB SATA2 HD
19" Samsung BF LCD Ekran
Internet Tarayıcı: Mozilla Firefox 2.0.016, Internet Explorer 7.0.5730.13
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14