evet, kimi ?
Şahsen ben Mactavish ve Price sevdim.
Modern warfare 2'de en çok kimi sevdiniz ?
- 1
- 2
Cpt. Price
Onu görünce eski bir dostu görmüş gibi oldum:)
beraber operasyona çıkmak başka oluyor.
Cpt. Price tabii ki. The Gulag görevine gelene kadar nerede bu adam, bu seride yok mu, yoksa öldü mü diye düşünmekten oyuna konsantre olamadım be arkadaş. Neyse ki kurtardık, gerçi tokadını da yedik ama olsun anlık refleks sineye çektik :)
Cpt. Price cod serisinin başından beri sevdiğim karakterdi.MW2'de az kalsın kafasına bir kurşun yolluyordum heyecanla :)
Cpt. price en iyi adamı her oyunda var diğer adamlarda iyi hepsinle görev yapıyoz
malesef oynamadım daha ve haftaya bi sürü yazılım var,ondan bi süre daha oynayamayacağım, ama büyük ihtimal gene cptain price hayranı olcam,süper adam ya ama kafamı karıştıran bişi var cod4 te price ölmüştü,birisi kalp masajı yapıyodu canlanmadı die biliyorum
mactavish... adam karizma ya:))
Burada yanlışınız var.
Ghost sanki dilimizi bilmiyormuş gibi sürekli sesi kesiliyo bizimkiler ghost talk to me felan konuş benimle diyor zaten o ghost la asıl işimiz çingene mahallesinde başliyo başlio :D
Captain Price(bütün cod serilerinde vardır dede price olarak geçer :D)
faley amerikayı koruyor orası cok gurur verici..II Dünya savaşından beter
bizim mactavish artistin teki :D
Kardeş crysis ne alaka? başlıkta Crysisde en çok kimi sevdiniz? mi yaziyo :D allah iyiliğini versin düzelt mesaji gerçi oho vapur kalktı ayip bee nomad ne alakaaaa sana nomad ımı soruyoooooooo allahım ya
Kardeş crysis ne alaka? başlıkta Crysisde en çok kimi sevdiniz? mi yaziyo :D allah iyiliğini versin düzelt mesaji gerçi oho vapur kalktı ayip bee nomad ne alakaaaa sana nomad ımı soruyoooooooo allahımkaptan price kurtarma bölümünde task force timindeki komandolardan birinin adı nomad o kısmı oyna dikatli olarak takım arkadaşlarına bakınca nomad adını göreceksin. bu arada hangisini en çok sevdiniz demiş arkadaş ve seçenek belirtmiş bunlar degilse hangisi yorumlarınız diye :) olsun figuranda olsa kanım nomad e ısındı :) itirazınmı var :) sevemezmiyimSon Düzenleme: marosarap ~ 29 Kasım 2009 22:37
- 1
- 2