Arkadaşlar ben bu oyunu kurdum fakat bu menü yazıları okunmayacak halde karmaşık..ekran kartım sapphire x1650 bununla bir durummu acaba?Çözünürlülüğü de düşürüp denedim yine aynı ne yapmam lazım ekran kartını güncellemeye çalıştım olmadı..Çözüm önerilerinizi bekliyorum..
--mODERN WARFARE 2 MENU YAZILARI KARIŞIK..
- 1
- 2
oyunu rusça kurmuş olabilirsin dilini ingilizceye çevir
yazılar yüksek ihtimal rusça
çözüm nedir peki aynı oyunu başka pc ye yükledik öyle bişey yapmadı ama bu arada ekran kartınıda günceledim yine aynı..çözümü varmı bunun ..
oyunun dilini değiştirecen
ne kadar kolay söylüyorsun nasıl yapıcaz onu işte hiç bişey okunmuyor cancağızım anlatabildimmi? Options felan bişey görünmüyor karışık hep yazılar..nasıl yapılacağını biliyorsan burdan yaz yapalım..
oyunu bende yok olsa resimlerle gösterirdim
eyw.kardeş ben baktım başka pc de dil seçeneği olayı yok saol ilgin için..
oyunu baştan yüklerken soruyor benim bildiğim tekrar sil bastan yukle
arkadaşlar ayrıntılı bir şekilde yazsanız
ewt yha ne aksilik tir bu oyunu oynuom ama yazılar yok o zaman da görevleri yapamıom en son bir bölümde takıldım ne yapcamı bir türlü anlamadım
dostum yapman gereken denetim masasından dil seçeneklerine gelip türkçe yapmak ve gelişmiş dekinide türkçe yapman [1]
ekran boyutunu yükselt[2]
Bilgisayarı yeniden baslat[3]
kimsede böle bir sorun varmı araştır[4]
başlat=çalıştır= dxdiag yaz proplem varmi bak[5]
windows görev yöneticisini aç görünüm hızını yüksek yap[6]
Not:1,2,3,4,5,6 seçeneklerini dene.
arkadaşlar sonunda oyunu çözdüm ekran kartlarınızı güncelleyin bnde düzeldi grafikler daha iyi görüküo
aynı sorun bende de vardı ekran kartını güncelledim sorun düzeldi . diretx güncellemesinide bi dene istersen
bende de aynı sorun var ekran kartı vs. herşey güncel silip tekrar başdan yükledim gene aynı menü yazıları bu sorunun bi çözümü yok mudur?
ayrıntısı su oyunu program ekle kaldırdan sil c de dosyası varsa onuda kaldır daha sonra tekrar kur
benim sorunum işlemciden arkadaşlar sizinkini bilmiyorum..bu arada oyunu oynayıp oynayamacağınızı test eden bir site var beninki orda FAİL birde siz test edin ...
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
Slm arkadaslar bende de x1650 ekran kartı war ve oyun da da aynı sorun war yazılar gorunmuyoo umarım bi çozum yolu buluruz...:D
Oyunu bende indirdim bende hiç bir sorun yok Sınıftan 2 arkadaşa daha verdim.1 arkadaştada aynı sorun çıktı ama diğer arkadaşta hiç bi sorun çıkmadı benim gibi.Sorun çıkan arkadaşta ATI ekran kartı var .bizde ise nvidia ekran kartı var.Belkide sorun ekran kartındandır.
zaten kaldırdım oyunu oynamıyorum sistemi değiştiricem zevkine varıcam..hele bi kar kayak sahnesi var akıllara zarar..
- 1
- 2