Modern Warfare 2 Oyunu NEDEN bu Kadar İyi?
Bence çok etkileyici bir oyun reklamları çok iyi
ve büyük ses yapmış oyun efekt açışından kendi alanında en iyi oyun.
Sizin Yorumlarınızı bekliyorum...
Modern Warfare 2 Oyunu NEDEN bu Kadar İyi?
Infinity Ward, bence.kesinlikle infinity ward... bakınız... IW neler yapmış....
Call of Duty
Call of Duty: United Offensive
Call of Duty: Finest Hour
Call of Duty 2
Call of Duty 2: Big Red One
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty (6) : Modern Warfare 2
bu saydığım oyunların hepsi piyasada çok iyi yer tuttu....
-------------------------------------------
şimdi TrechYard neler yapmış bakalım.....
Call of Duty 3 (PS)
Call of Duty 5: World at War
İki oyunda hayal kırıklığı.....
--------------
işte fark bu... ben dua ediyorum serinin 7. sinide IW yapar..... adamlar bu işi hakkikaten hakkıyla yapıyolar ne desek azdır....Son Düzenleme: sharpfly ~ 27 Mart 2010 22:56
Oyunu yapan Infinity Ward ve en iyi fps oyunu olması.
Herkesin severek takip ettiği bir seri oyun,tabi ki satacaktır.
Malesef "Activisıon" un yaptığı büyük adeletsizlik ve hainliği Infinity hak etmemişti.
https://www.chip.com.tr/blog/sule ... 2-senaryo_4368.html
https://www.chip.com.tr/forum/inf ... dilisi_t157052.html
Maalesef, yedinci oyunu başka stüdyo yapacak ve Activison Infinity Ward'u kapatarak defterini dürecek büyük ihtimal...
oyunu 4 üncü defa bitirdim böyle giderse birkez defa bitireceğim
Mw2 süper ama battlefield bad company 2 onu geçti bence oyunda çok ince detaylar var mesela karlı bölümlerdeki atmosfer,gölge,güneş efektleri vs.. çok çok daha başarılı.MW2yi hayranlıkla bitirdim sonra battlefieldi bitirdim sonra mw2yi tekrar kurdum ama çok sade geldi.
MW 2 bir senede ortaya çıkan bir oyun değildir aslında.Oyunu yaratan ekip yıllardır üstüne koyarak ilerliyordu.Eksiklerini çok iyi analiz edip sıkı çalışarak hemen hepsini giderdiler.Teknoloji ya da diğer faktörler olsun güncel piyasaya daima ayak uydurdular.İlk günkü ruhunu korumayı başaran bir ekip de olunca işte böyle bir oyun çıktı ortaya.<
kesinlikle infinity ward... bakınız... IW neler yapmış....
Call of Duty
Call of Duty: United Offensive
Call of Duty: Finest Hour
Call of Duty 2
Call of Duty 2: Big Red One
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty (6) : Modern Warfare 2
bu saydığım oyunların hepsi piyasada çok iyi yer tuttu....
-------------------------------------------
şimdi TrechYard neler yapmış bakalım.....
Call of Duty 3 (PS)
Call of Duty 5: World at War
İki oyunda hayal kırıklığı.....
--------------
işte fark bu... ben dua ediyorum serinin 7. sinide IW yapar..... adamlar bu işi hakkikaten hakkıyla yapıyolar ne desek azdır....
ewt doğru infinityward ekibi oldukça iyi ve aynı zamanda İW %30 HİSSE SAHİP oysa EA games %18 hisseye sahip aradaki fark çok İW büyük bir azimle muhteşem şeyler ortaya çıkartıyor :D
MW2 nin 2009 un butun odullerini toplamasında bence o donemde baska bir oyun olmaması baş etken..battlefield bad company 2 olsun yeni gelmesi düşünülen medal of honor vs olsun hep sonraki donemin oyunları..gecen sene fps olarak mw2 ye rakip olacak baska oyun yoktu zaten..battlefield multi oynayamadım hic ama gercekten cok merak ediyorum..
Neden MW Serisi Tutuldu Anlamıç Degilim Bad Company Daha İyi Grafiklere Sahip Ve Daha İyi Bir Cok Özellik Var Ama Nedense MW Serisi Daha Cok Tutuluyor Bana Sorarsanız MW2 Mükemmel Efectlere Sahip Oyundaki Patlamalar,Birden Duvarın Sag Tarafına Saklanarak Roketten Kaçmak Gibi Ayrıca O Grafikleri En Dandık Pc İle Bile Mükemmel Vir Şekilde Donmadan Akıcı Olarak Oynuyoz Daha İyi Olmaması İçin Sebeb Yok :d Zaten Mükemmel Grafikler Benim İçin İçin Eskisi Kadar Önemli Degil(PS3 Yoksa Zaten İsteseni,zde Güncel Siste Olmadan Oyun Oynayamassınız Gerçi 3850 Serisi le Bile Cogu Oyunu Hight Oynuyorum Ama Olsun) Zaten Ben Man Kafalıyım:s Biraz İlk Half-Life Oynadıgımda Sene 2003 Falan Oyunun Grafikleri Mükemmel Diyen Biriyim Domm 3 Serisi İçin Bile Dünyanın En İyi Grafikli Oyunu Demişlerdi Zamanında Demekki Olay Farklı Ama Benim En Sevdigim Oyun Mirror'S Edge İşte O Tüm Oyunlaı Alt Üst Eder:S
tmm doğru battlefield da güzel bir oyun hemde simulasyon açısından çok iyi MW2 bu yönden eksik olabilir ama sonuçta en çok tutulan ve oynanan oyun MW2 bence... :D
Battle field bad company 2 bencede MW2 den iyi..Ben BC2 aldığım gerçekçi savaş sahnelerini MW2 de bulamadım...Ben BC2 yi tek geçerim..Sonra MW2 gelir
doğru operasyon oyunlarında rainbow iyi aksiyon için rainbow tarzı oyunlar iyidir ama benim için her zaman MW2 :d:d:d vazgeçmem..:D
Bad Company 2 similasyon oyunu değil ki.MW2 aksiyon ve hız önplanda.BC2 ise gerçekçilik önplanda.Şu ana dek oynadığım en gerçekçi FPS oyunu.Multiplayerı ise gerçekten daha iyi.MW2 multiplayer serverlarda hile çok fazla.BC2 ise gerçekten sorunsuz multiplayerı var,bir sorun çıktığında EA bunu düzeltmek için vakit kaybetmiyor.Hileden eser yok.Oyunu oynamadan yorum yapmayalım.
multi oyunda en cok aradıgım seylerden biri saygı oldu artık..mw2 de hile yapan war mı ne kadar war bilmiyorum ama ornegin mac kazandıran son öldürüşte (team deathmatch) oyuncu kamerasından goruntu tekrarlanıyor herkese..adamı gormusum odaya dalınca odanın sol kapısından flash atıp sagdan girip bıcaklamısım adamı gayet akıllıca bir hareketten sonra kendimle gurur duyarken orada bir kac kişinin hay senin .... .... hilecisi vs yazması beni oyundan sogutuyor bazen..bad company 2 i korsan olarak oynadıgımı itiraf etmelyim ama multi degil tabi senaryo kısmı..gayet mükemmeldi bekledigimden cok daha iyidi..online nasip olmadı ama orjinal alıp oynamayıda düşünüyorum sanırım battlefield cok daha iyi duruyor mw 2 ye gore..gamespot gibi sitelerde must buy,top seller,top game gibi birsuru kategoriye sahip...hem mw 2 doneminde baska rakip fps olmadıgı içn bütün odulleri almasıda bir soru işareti bana gore de..merak ediyorum sonucu :)
arkadaşlar bence MW2 daha iyi nedeni oyunu oynamaya başladığınızda iyi aksiyon efektler muhteşem Bf2 ye baktım oynadım ama o kadar iyi aksiyon alamadım bence BF2 nin tek iyi yanı simulasyon istediğin çoğunluk araca binip simulasyon yapabiliyorsun