arkadaş oyunun sistem gereksinimlerine baktım bnm pc kaldırıyor ancak işlemci hızında problem var oyun 3.0 istiyor bnmki 2.0 problem yaşarmıyım kaldırır mı pc şimdiden tşk
modern warfare 2
- 1
- 2
http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/ oyunun ismini yaz test et.min olarak karsılarsa hepsi yeşil yazar.
bu siteden yaptım zaten cpu speddde fail dedi sadece
işlemci modeli intel pentium dual cpu e2180
arkadaşlar acil bi yardımcı olabilirmisiniz:
ben girdim o siteye test ettirdi şöle bişi çıktı şimdi bneim pc onu kaldırırmı
Ne yani şimdi işlemciyi overclock mu yapalım.(3.2ghz)Daha henüz benim bilgisayarda çalışmıyan oyun yok (shift hariç çalışıyor ama yama gerek.) 300 400 fps gerek yok 25 30 fps yeter artar bana.
Adamlar tam benim sisteme göre oyun yapıyorlar 1 2 sene daha gider bu bilgisayar böyle giderse.
https://www.chip.com.tr/forum/left-4-dead-2-cikti_t138310.html
Ne yani şimdi işlemciyi overclock mu yapalım.(3.2ghz)Daha henüz benim bilgisayarda çalışmıyan oyun yok (shift hariç çalışıyor ama yama gerek.) 300 400 fps gerek yok 25 30 fps yeter artar bana.Adamlar tam benim sisteme göre oyun yapıyorlar 1 2 sene daha gider bu bilgisayar böyle giderse.
https://www.chip.com.tr/forum/left-4-dead-2-cikti_t138310.html
Senin sistemin kişisel sayfandaki sistemse bu oyunu unut...128 mb ekran kartı mı kaldı ki 1-2 sene daha gitsin?
Sistemin Modern warfare 2 yi açabilir, ama keşke açmasaydı dersin...Son Düzenleme: Emre Kaan Çamlıca ~ 14 Kasım 2009 14:52
Ben bu oyunu bitirip savesini senden önce sana gönderirim.Benim ekrankartım taş crysis wearhaed çalışıyor bumu çalışmıcak :) 128mb olduguna bakma 256bit ve windows 7 386mb yapıyor 128mbtı sen merak etme.
Bilgisayarın oyunu açana kadar ben bitirmezsem gönderirsin... Crysis warheadı oynamak var, oynamak var :) Üstelik o ekran kartı 128 bit..
Bilgisayarın oyunu açana kadar ben bitirmezsem gönderirsin... Crysis warheadı oynamak var, oynamak var :) Üstelik o ekran kartı 128 bit..Hangi ekran kartı 128bit.Ayrıca sen bana mantıklı konuşmuyorsun.Benim dediğim olabilir ama senin dediğin biraz çocuksu, olmaz.Sitede zaten minumum sistem özelliklerini geçti(testi geçti) daha ne açmamasından bahsediyorsun anlamadım.Hayır sende Son model bilgisayarın olsabile oyunu nekadar sürede bitiricen merak ediyorum.Ben oyunu en fazla 1 dakkada açarım, sen oyunu 1 dakkada bitirebilecekmisin.?Son Düzenleme: Kapalı Hesap (101191) ~ 14 Kasım 2009 16:23
Hangi ekran kartı 128bit.Ayrıca sen bana mantıklı konuşmuyorsun.Benim dediğim olabilir ama senin dediğin biraz çocuksu, olmaz.Sitede zaten minumum sistem özelliklerini geçti(testi geçti) daha ne açmamasından bahsediyorsun anlamadım.Hayır sende Son model bilgisayarın olsabile oyunu nekadar sürede bitiricen merak ediyorum.Ben oyunu en fazla 1 dakkada açarım, sen oyunu 1 dakkada bitirebilecekmisin.?
Mübalağa yapmamaın sebebi senin sistemini çok övmen...Ve sanki çok üstün oyuncuymuşsun havası vererek konuşuyosun.. İşlemcin oyun için çok düşük, ekran kartında öyle ve 128 mb olan bir ekran kartı 256 bit olamaz. Ve hala ısrarlar 256 bit diyorsun..Az öncede söledim, oyunu oynamak var ... oynamak var..Oyunu açar, ama keşke açmasaydı dersin..
Kapak yapmıyayım diyorum ama yine isteyenler var.Arkadaşım sana yalanmı söylicez.Bulamazsan yardımcı olurum.Ben bunu satın alırken özellikle 256bit olmasını istedim.Yoksa ati alıcaktım 128bitlik.Sistemim övülecek türden tabiki yıllardır kullanıyorum masallah tık demedi.
Mübalağa yapmamaın sebebi senin sistemini çok övmen...Ve sanki çok üstün oyuncuymuşsun havası vererek konuşuyosun.. İşlemcin oyun için çok düşük, ekran kartında öyle ve 128 mb olan bir ekran kartı 256 bit olamaz. Ve hala ısrarlar 256 bit diyorsun..Az öncede söledim, oyunu oynamak var ... oynamak var..Oyunu açar, ama keşke açmasaydı dersin..
Kapak yapmıyayım diyorum ama yine isteyenler var.Arkadaşım sana yalanmı söylicez.Bulamazsan yardımcı olurum.Ben bunu satın alırken özellikle 256bit olmasını istedim.Yoksa ati alıcaktım 128bitlik.Sistemim övülecek türden tabiki yıllardır kullanıyorum masallah tık demedi.birde kötü diyor sistemine yeter sana bu ;)
- 1
- 2