Intel Core2 Duo T6500 2.1 ghz işlemci
4 gb ram
ATI Mobility Radeon HD 3470 ( 256 mb 1.5 gb a kadar paylaşımlı) ekran kartı
Windows Vista Home Premium işletim sistemi
Bu bilgisayarla modern warfare 2 oynayabilir miyim ve oynarsam ne kadar verim alırım yardımcı olabilir misiniz?
modern warfare 2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.COD 4 oynadıysan bilgisayarında aşağı yukarı COD warfare 2. oyununuda rahatlıkla oynayabilirsin
Kesinlikle yükleyip oynayabilirsin. Performansta da sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Ama eğer oyunda kasma olursa ayarlardan performansa göre uygun birşeyler seçebilirsin ya da çözünürlüğü düşüreblirsin.
hayır daha önce bu bilgisayarda cod 4 oynamadım ama umarım çalışır yardımlar için her ikinize de çok teşekkürler :)
cod 4üde oyna ikisi çünkü bağlantılı oyunlar hikaye bakımından. hatta ilk cod 4 sonra mw2 oyna.
Ekran kartı berbat. Oynayamazsın doğru düzgün. Yorum yapan arkadaşlara neye dayanarak yorum yapmışlar anlayamadım.Ben kendi cevabımı vereyim o zaman Recep Abi, şuna dayanarak yorumumu yaptım;
Bi arkadaşımda aynen şöyle bir sistem var ve Modern Warfare 2'yi orta/üst ayarlarda çok rahat oynuyor.İntel çift çekirdek 2,5 GHz işlemci. (modelini tam hatırlayamadım; ama böyleydi bildiğim)
2 GB DDR3 1333 MHz CL7 RAM
HD 3450 512 MB Ekran Kartı
1 TB SATA2 32 MB Cache HDDBu arkadaşın sistemi de benziyor yukarıdaki yazdığıma. Onun için orta ayarlarda rahat rahat oynayabilceğini sanıyorum MW2'yi...
Böyle bir konuda sallamam mümkün değil yani, yanlış anlamayın..
İyi oyunlar =)