Oyunun hikayesi yine harikaydı. Çok beğendim. Derslerden dolayı bugün bitti oyun :) Aslında grafiklere kötü deniyor ama öyle de değil. Config Ayarlarından "quality"i 4 yaptığımızda güzel oluyor. Tabikide Battlefield 3 Grafikleriyle kıyaslanamaz ama güzeldi. Battlefield 3 oynayamadım. Hikayesini vb. bilmiyorum ama bu oyunu oynayabilidim ve çok beğendim.
Modern Warfare 3 Beni Cezbetti
BATELFIELDİ BEN BITIRDIM SINGLE PLAYER MODU COK KISA VE KONUSUDA GAYET IYIYDI VE GRAFIKLER MUKEMMEL 10/8
MODERN WARFARE ISE YARISINDAYIM GRAFIKLER IDARE EDR KONUSU IYI 10/7
Modern Warfare 3 Ü satın almayı planlıyorum ne diyorsun ?
steamden alabilirsin ben aldım ve öneririm. Çok iyi :D
mw3'ü multi oynamak için orjinal alıyorsanız tavsiye etmem daha önceki serileri alanlar sebebini çok iyi bilirler kontrol felan yok piyasaya sürdükleri gibi kalıyor hilecilerden geçilmiyor.
Aralgame'de 150 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
BF3 110 TL
Mültiplayer diyolar BF3 oyununa nedemek oluyor bu ? Ben senaryosu olan görevden göreve giden bir oyun diye düşünmüştüm arkadaşlar...Bu oyunu oynayıp açıklama yapacak arkadaşlar olursa sevinirim doğrusu..
batlefiel 3 oynadım 1920x1080 high ayarlarda grafik cok süperdi gercek savaş gibi idi mw3 oyun güzelde grafik kötü cok adam 8500 gt ile bile full ayar oynuyo grafiğe önemvermeleri gerek örnek w3 full ayara alıyorum ağaclar hic canlılılk hareket yok buda cocuk oyuunu gibi oluyo zevk vermiyo doğaya cok dikkat ederim
Mültiplayer diyolar BF3 oyununa nedemek oluyor bu ? Ben senaryosu olan görevden göreve giden bir oyun diye düşünmüştüm arkadaşlar...Bu oyunu oynayıp açıklama yapacak arkadaşlar olursa sevinirim doğrusu..Multi yani internet üzerinden oynanıyor 64 kişilik büyük haritalarda savaşıyorsun youtube yazıp bakabilirsin ;)
5.05 saatte bitti. Sonunda price kalıyor. Gıcık oldum. Oyun süreleri iyice kısalmaya başladı. Veteranda oynadım birde anasını satim. Gıcık oldum resmen. BF3 bile bundan uzun sürdü...Yeni çıkan oyunların çoğu böyle zaten 1 sene bence oyun yeni oyun yapmaya yetmiyor çıkan sonuçtan görüyoruz.
Batman 25 saat sürecek diyorlar onu bekliyorum bende
Batman'i de ancak high-end bir pc ile oynayabiliriz galiba :D
valla batmanı cok bekliyorum eminmiki en yüksek ayarlarda grafik olarak hd kalitesinde oynayacam oyunu cünkü arkham asyumu max ayarda 50 fps ile oynamıştım bunuda yer bilgisayarım
batlefiel 3 oynadım 1920x1080 high ayarlarda grafik cok süperdi gercek savaş gibi idi mw3 oyun güzelde grafik kötü cok adam 8500 gt ile bile full ayar oynuyo grafiğe önemvermeleri gerek örnek w3 full ayara alıyorum ağaclar hic canlılılk hareket yok buda cocuk oyuunu gibi oluyo zevk vermiyo doğaya cok dikkatDediğin kadarda berbat değildi grafikler sistemim azda olsa kasıldı zaten çok az bi kesim yüksek sistemlere sahip bunu düşünerek pazarlamış adamlar haklılarda battlefield 3 üde yüksek ve orta ayarlarla mix oynadım nişan alamama konusu hala daha can sıkıyor herşey grafik demek değil oyunda alternatif yollar ve tercihler yoktu savaş noktasına geri dön diye uyarı alıyoduk resmen film seyrettirdiler garfik olsa ne yazar ..
Multi yani internet üzerinden oynanıyor 64 kişilik büyük haritalarda savaşıyorsun youtube yazıp bakabilirsin ;)Ben bu oyunu miltiplayer olarak oynamak istemiyorum normal şekilde ilerlemeli olarak oynayamazmıyım senaryodan senaryoya atlayıp....?? Black ops taki gibi bi senaryosu olsun o heyecanı alayım yeter bu oyunda ...
Ben bu oyunu miltiplayer olarak oynamak istemiyorum normal şekilde ilerlemeli olarak oynayamazmıyım senaryodan senaryoya atlayıp....?? Black ops taki gibi bi senaryosu olsun o heyecanı alayım yeter bu oyunda ...Oyunun seneryosu var yalnız Battlefield serisi her sene çıkmıyor uzun aralıklarla çıkan bir oyun
Tabiki BF 3'ün bir Campain kısmı var yalnız öyle COD'de ki gibi hikaye odaklı değil sen savaşın ortasındaki özel birlikteki sıradan bir askersin öyle COD'daki gibi 250 metre koşup atlamalı hoplamalı bir şey yok eğer zamanında ghost recon advanced warfighter oynadıysan o tarz denilebilir tek mermide öle biliyorsun bazen multiplayer düşünmüyorsan orjinale para verme torentten indirip oyna MW3'den uzun bir oyun şahsen ben daha çok beğendim MW3'e göre mantığa daha yatkın bir oynanışa sahip BF 3
Oyunun seneryosu var yalnız Battlefield serisi her sene çıkmıyor uzun aralıklarla çıkan bir oyunÇok teşekkür ederim açıklaman için yasin, fikir edinmek güzeldir herzaman peki Medal of Honner gibi benzer yanları varmı COD' dan ziyade bu oyunda ?
Tabiki BF 3'ün bir Campain kısmı var yalnız öyle COD'de ki gibi hikaye odaklı değil sen savaşın ortasındaki özel birlikteki sıradan bir askersin öyle COD'daki gibi 250 metre koşup atlamalı hoplamalı bir şey yok eğer zamanında ghost recon advanced warfighter oynadıysan o tarz denilebilir tek mermide öle biliyorsun bazen multiplayer düşünmüyorsan orjinale para verme torentten indirip oyna MW3'den uzun bir oyun şahsen ben daha çok beğendim MW3'e göre mantığa daha yatkın bir oynanışa sahip BF
Çok teşekkür ederim açıklaman için yasin, fikir edinmek güzeldir herzaman peki Medal of Honner gibi benzer yanları varmı COD' dan ziyade bu oyunda ?Medal Of honer'a benzer yanları var ikiside savaşı çok iyi yansıtıyor gerçi ben medal of honer'ın son çıkanını pek oynayamadım.
BF 3'de aslında bir savaşın tüm yanlarını göstermeyi amaçlamışlar. Yani bir bakıyorsun personel taşıyıcı ile bir bölgeye gidiyor. Bir bakıyorsun uçak gemisinde bulabiliyorsun tanklarla saldırıya geçerken birden savunmaya geçebiliyorsun anlatmakla olmaz yükleyip oyna bence ;)
beyler iksinide oynadım bf 3 ü daha çok tabi bf 3 seneryosu 8/10 grafik 10/10 cod mw3 seneryo 9-10/10 garfik 7/10 ama iksinide mutlaka oynayın bölüm olarak cod mw3 çok güzel 9/10 bf 3 7-8/10 olarak değerlendirebilirim ama multiplayer de tartışmasız bf 3 ezip geçiyor call of dutty seri oyun basmak yerine garfiğe ağırlık verse çok iyi olur süre çok önemli değil bf 3 ün oyunu 1.5 2yıl idare eder bf 3 te her şey çok gerçekçi