Bnece Modifiye en iyi peugeout 106 ya yakışır.
Modifiye Hangi Arabaya
renault 12 tsw, ben bitane gördüm acayip olmuş..
modifiyeyi yakışma konusunda ele almadım ondan anlamam..
fakat değişim konusunda dersen ilk satırda yazdığım doğru..
keşke görüntüyü paylaşabilseydim, sizde görseydiniz.. yazdığıma şaşırmazdınız..
Bunlar nasıl?
Resimleri büyütmek için üzerlerine tıklayın
şidi modifiye yapacaksan dış görünüşe sadece her arabaya yaparsın ama iş motora gelince dizel ve benzinli bu konuda ayrılır ikisini tork kuvveti modeline göre hp si silindir hacmi fren beygir gücü ilk kalkıuştaki ürettiği tork miktarı silinidr sayısı enjektör tipi subap sitlerini açıları gibi çok sayıda faktör işin içine girerki bu demek oluyorki iş motora binince her araca modifiye yapamazsın
KİM NE DERDSSE DESİN DOĞAN 1 6 VAR LÜTFEN UNUTMAYALIM ONUU:D
Peugeot un bütün serileri modifiye için idealdir özellikle 406 sı
gazi909modifiye yapacaksan adam gibi paraya kıyıp yapacaksın öyle şahine bi rüzgarlık takmakla milleti kendine güldürüyorlar..hem de ezik bi görünümTamamen katılıyorum bence modiifiye yapmak için en az wolswagen GOLF olması lağzım onun altında bi arabaya modifiye yapıldığı zaman çok komik duruyor bence modifiye yapılacak arabanın kendi öz fiyatı en az 40.000 TL olması lağzım...
Honda civic ve peugeot 106 derim arakdaş... :D:D
Paran varsa her arabaya Modifiye yakışır.
HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !! HONDA CİVİC !!