modifiye için fiyet öğrenme ..

tutkura
11-05-2009, 11:21   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
138 mesaj

Arkadaşlar bende Volkswagen Bora 1.6 Comfortline var....
ben bu araçları seviyorum ve içine biraz değişiklik vermek istiyorum.
    istediğim şeyler ise koltukları orta dereceli deri koltuk yaptırmak.. ön cam hariş arka cam ve yan camları simsiyah yaptırmak değilde güzel bi filim çektirmek istiyorum biraz içi görünsün... arabanın paspaslarını deri resnginden almayı düşünüyorum  .. bide üstünü açtırmak istiyorum güzel bi tavan vaptırmak istiyorum...

ŞİMDİ bunların fiyatlarını yazarsanız sevinecem elimde biraz birikmiş para var yetmezse olduğu kadarıyla.... Gülümseme

SAİNT
11-05-2009, 12:07   |  #2  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

fiyatlarını bilmiyorum ama tavan ve film vizeden geçmez araçtaki her değişim için mühendislerin yaptırdığınız özelliğe göre proje çizmesi gerekir ayrıca en son durumlara göre tavan açtırmak hiç bir husula ruhsata işletemiyorsunuz.
film konusundada çok fazla trafik polisleriyle haşır neşir oluyorsunuz ayrıca vizede problem çıkartıyor.

silici06
11-05-2009, 21:30   |  #3  
Yıllanmış Üye
702 mesaj
saint
film konusundada çok fazla trafik polisleriyle haşır neşir oluyorsunuz ayrıca vizede problem çıkartıyor.
evet polis kontrollerde filmi sökmek zorunda kalman için anahtarla çiziyor genelde çarpı yada yuvarlak çiziyorlar Ağzı kulaklarına varıyor yasak filmli cam yasssakk yeğenim yasssakkkk diyorlar hiç birşey diyemiyorsun apışıp kalırsın benden sölemesi filmli cama heves etme. genelde zaten filmli cam arkada yollu karıları çaktırmadan götürmek için kullanılır araba sürerken iyi gözle bakmazlar sanaAğzı kulaklarına varıyor

Son Düzenleme: silici06 ~ 11 Mayıs 2009 21:33
bektash
11-05-2009, 22:02   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

*Full Film
*Abarth Egsoz
*Tavan Woofer'ı
*2000 Watt Harici Woofer
*17'' Çelik Jant
*Yan Kapı ayna vs Nikelaj
*Yan Etekler
*Ön ve Arka Tampon Değişimi
*Deri Koltuklar
*22'' Flat Monitor
*Sunroof
*Dikiz Aynası Değişimi
*Ön Koltuk arkalarına 14'' Flat Monitor
*Paspas Değişimi
*Angel Far
*Led Sis
*Carbon Fiber
*Yada Full BodyKit

Yazmakla bitmez o arabaya neler olur :D

tutkura
11-05-2009, 22:51   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
138 mesaj

bana fiyet lazımdı ..................

silici06
12-05-2009, 03:19   |  #6  
Yıllanmış Üye
702 mesaj

slm arkadaş.
öncelikle sana tavsiyem bu Olur 1.6 boraya bu söylediklerin kadar masraf yapana kadar üstü açık bir bmw m serisine binebilirsin ayrıca arabanın üstünü açtırınca biliyorsunki kesilecektir ve haliylede boya görecektir bir çoğumuz biliyorzki arabalar boya görünce fiyatı epey düşüyor. herneyse aracına biraz değişiklik istiyorsan 18 inc jant ve helezon spor yay kiti almanı öneririm arabayı herzaman gösteren jantlarıdır . bunların fiyatıda marka ve modeline göre deişir. jantı 900 liraya alırsın tabiki lastikte lazım lastikte kalite kalite deişir fiyatları ama normal yollu bir lastiğin tanesi 150 lira "18 inc". film basit işler eğer modifiyeyi seviyorsan ve modifiyeci ruhun varsa sen yapmaya çalış birşey kaybetmessin 3 numara alırsın cam filmi birde 1 numara alırsın... bodykit e hiç ama hiç gerek yok ama illaki Olsun diyorsan ankarada karlıkçı halil var ordan ek tampon sipariş edebilirsin. gelelim film işine filmi kendin çekebilirsin çok zor değil biraz uraş zaten filmde çok pahalı birşey değil bir araca komple 100 liradan aşşagıya film çekmiyorlar. halbuki bir filmin kutusu 5 lira gibi bir fiyat raspası ve jileti içinde. ve gelelim şart modifiyeye.:) önce bir oto kaportacıyla anlaşıp yan kapı çitalarını ve bildiğim kadarıyla boraların kenar çitalarıda var onları arabanın renginde boyatacaksın. Bu arada helezon yay ın fiyatı yaklaşık 300 ila 400 arasında deişiyor. sakın ben orjinal yayları kestirip aracımı düşürrüm deme arabanda komfor deninlen birşey kalmaz.:)  iç dizayna pek önem verme sadece 150 liraya 1000 wats jbl subwoofer ve 150-200 liraya 1000 wats pionner yada jbl amfi alman yeterli dahada geliştirmek istersen 4 tane mid takım alabilirsin tabiki onun yanında mutlaka ii bir teyp Olması gerekli pionner öneririm çok ii bir teyp istersen 300 lirayı gözden çıkarmalısın . aracın fotolarını paylaşırsan dahada yardımcı Olmaya calısırım...

Raxx36
19-05-2009, 22:11   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,706 mesaj

o cama film olayı aylardır bişey olmadı herhangi bir polisle o kadar polisin önünden geçmemize rağmen (ki camlar gayet koyu renkte filmle kaplı) yine de sorun çıkmadı ilginç herkesden bu konu ile ilgili aynı şeyi duydum ama şans heralde :=)

bektash
19-05-2009, 22:14   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

Ortalama 9-15 Bin TL Arası İstediğin Araç Olur

silici06
20-05-2009, 02:24   |  #9  
Yıllanmış Üye
702 mesaj
Raxx36
o cama film olayı aylardır bişey olmadı herhangi bir polisle o kadar polisin önünden geçmemize rağmen (ki camlar gayet koyu renkte filmle kaplı) yine de sorun çıkmadı ilginç herkesden bu konu ile ilgili aynı şeyi duydum ama şans heralde :=)
muayenede ne yapacaksın? :) çok koyu camlar kesinlikle yasak. polisin önünden geçmekte her zaman birşey olmayabilir sen polisin canını sıkacak birşey yap bakalım ne oluyor yada o arabayla adanaya gel sen gıcık polise denk gelmemişsin. ilk yakalanmada ceza kesiyor filmi sök diyor veya camları çiziyor yada çizmiyor bu polisine göre yada polisin o anki psikolojisine göre değişiyor veya senin tipini beğenip beğenmemesine göre de değişiyor:) ve asıl önemlisi 2. defa cam filminden yakalanırsan arabanı bağlıyor

Raxx36
21-05-2009, 19:01   |  #10  
Yıllanmış Üye
1,706 mesaj

:D polis türlerini bilirim ankarada :=) adanayı ayrı bilirim zevke göre değişiyor herbiri de ben yukardaki yorumlara göre söyledim yolda o kadar polis vardı bi tanesi kenara çektirdi şöyle bi baktı daha durmadan  devam diye gönderdi onun dışında bişey yaşamadım ankarada zaten takside bile film var :=) değişiyor anlayacağın her yer