mom.exe

HPQ-User
16-11-2007, 22:26   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

suikast sormuş:
makınanın acılısında mom exe ıle ılgılı bır ıbare alıyorum  ne ıle ılgılı olabılır bulamadım acaba dıyorum ekrankartı surucusumu dıye ama yıne  sormakta fayda var dedım ve uzmanına soruyorum ve bazı oyunlarda oyundan cıkıyor atı control center bu hata buldu falan dıyor
oyundan anında dusuyorum...tesekkurler
ayrıca belırtmek ısterım ekımsayısında verılmıs olan dvd calısmıyor degısıkcd programlarında denedım sadece bır dosyaya erısebıldım  paramete hatalıdıyor vs

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
asus k8n anakart
amd 64cpu
160 gb sata hdd
dvdwrıter
cdwrıter
512 ddr 400 kıngston

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)

Borga-x
16-11-2007, 23:01   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Başlat>çalıştır kısmına msconfıg yazıp cıkan pencerede başlangıc sekmesıne gıdınız. Burda antıvırus ve Wındows ıle ılgılı secenekler dısında butun seceneklerın yanındakı tıklerı kaldırın ve o sekılde tekrar restartlayın. Cıkan uyarıya tıkı koyup onaylayın.. Eger hala aynı hatayı alıyorsanız ATI'nın son Catalyst suruculerını yukleyın.. Hala hata verıyorsa sıstemınızı duzgun bır antıvurs ıle (kasersky benım favorım) tarayın. www.kaspersky.com adresınden online tarama yaptırablırsınız.

K.A.Y.A.H.A.N
17-11-2007, 09:39   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
672 mesaj

*Ekran kartınızın driver yazılım da çalışan mom.exe uygulamasını bağlı windows hizmetlerden birinin durması da mom.exe uygulmasını devredışı bırakmış olabilir.

*Ekran Kartınızın driver cd si varsa veya ATI'nin sitesinden en güncel driverını indirip yeniden kurmanız...Kolay Gelsin